Ana SayfaÜnlülerİzzet Yıldızhan'ın Ağabeyinden Kötü Haber Geldi!

İlgili Postlar

İzzet Yıldızhan’ın Ağabeyinden Kötü Haber Geldi!

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, 2017 senesinde büyük ağabeyi Mehmet Yıldızhan’ı kanser teşhisinden sonra kaybetmişti. Bu defa İzzet Yıldızhan’a diğer ağabeyi Mahmut Yıldızhan’dan kötü haber geldi. Konunun üzücü detayları Haberimizde..

İzzet Yıldızhan’dan Şaşırtan İtiraf!

İzzet Yıldızhan’ın Ağabeyinden Kötü Haber Geldi!

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’ın bir süredir rahatsızlığı dolayısla hastanede tedavi olmak üzere yatan büyük ağabeyi Mahmut Yıldızhan’a da kanser teşhisi konuldu. Durumu acı bir haberle öğrenen ünlü türkücü  İzzet Yıldızhan’ın ağabeyi Mahmut Yıldızhan’ı bir an olsun yalnız bırakmadığı öğrenilen bilgiler arasında.

İzzet Yıldızhan kimdir?

Ünlülerin ve eski Yeşilçam yıldızları ile ilgili kötü haberleri vermesiyle ünlü felaket tellalı ses sanatçısı Onur Akay bu konu hakkında; “İzzet Yıldızhan, 2017 yılında kanser tedavisi gören ağabeyi Mehmet Yıldızhan’ı kaybetmişti. Yıldızhan’ın diğer abisi Mahmut Yıldızhan’a da kanser teşhisi konuldu ve yoğun bakıma kaldırıldı. Mahmut Yıldızhan, Aralık ayında babam Vedat Akay’ı kaybettiğimiz ve Ankara’da bulunan özel bir hastanede tedavi görüyor ve durumunun iyiye gittiğini de öğrendim. İzzet Yıldızhan, ağabeyinin tedavisi ile ilgili yakından ilgileniyor ve ağabeyinin başından ayrılmıyor. Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’da Yıldızhan’ı yalnız bırakmıyor. Zor günler geçiren İzzet Yıldızhan’a, ağabeyine ve Yıldızhan ailesine acil şifalar diliyorum” sözleriyle açıklamada bulundu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler