Ana SayfaÜnlülerFazıl Say ve Sevgilisi Ece Dağıstan Evlendiler!

İlgili Postlar

Fazıl Say ve Sevgilisi Ece Dağıstan Evlendiler!

Türkiye’nin dünyaca ünlü piyanisti Fazıl Say, üç senedir berberlikleri olan İzmirli sevgilisi mimar Ece Dağıstan ile İtalya Milano’da dünya evine girdi, Detaylar Haberimizde..

Erdoğan’ın, Piyanist Fazıl Say’ın Konserine Gitmesi Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Fazıl Say ve Sevgilisi Ece Dağıstan Milano’da Evlendiler!

Annesinin ölümünün ardından kendisini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı geçtiğimiz hafta Ankara’da  Truva Sonatı konserine davet eden ünlü piyanist Fazıl Say, dün üç yıldır birlikte aşk yaşadığı sevgilisi Ece Dağıstan ile Milano’da nikah masasına oturdu. Türkiye Cumhuriyeti Milano Başkonsolusu Özgür Uludüz’ün kıydığı nikahın şahitliğini yakın dostları Kadir Dursun ve Haldun Demirhisar olurken, Ece Dağıstan’ın nikah şahitliğini ise yakın arkadaşları Esra Erlevent ve Hande Yılmaz yaptı. Ünlü çiftin sadece çok yakın dostları katıldığı nikahta sadelik hakimdi, Ünlü çift üğünlerini ise önümüzdeki yaz Türkiye’de yapmayı planladıkları ortaya çıktı.

Fazıl Say kimdir?

Fazıl Say, 27 Ocak tarihinde dünyanın en önemli kabul edilen konser salonlarından olan Milano Teatro alla Scala’da konser verecek ve Fazıl Say’ın İtalya turnesi  Torino, Floransa ve Bologna şehirlerindeki planlanan konserleriyle devam edeceği biliniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler