Ana SayfaÜnlülerErdoğan'ın, Piyanist Fazıl Say'ın Konserine Gitmesi Sosyal Medyayı İkiye Böldü

İlgili Postlar

Erdoğan’ın, Piyanist Fazıl Say’ın Konserine Gitmesi Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Ünlü piyanist Fazıl Say’ın davet etmesi üzerine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sanatçının Ankara’daki Truva Sonatı konserine katılması, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Ünlü piyanist Fazıl Say’ın annesinin ölümünün ardından kendisini arayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı konserine davet etti.Fazıl  Say’ın bu davetine olumlu cevap veren Cumhurbaşkan’ı Erdoğan, sanatçının dün gece Ankara’da gerçekleşen Truva Sonatı konserine katıldı. Erdoğan’ın konsere bu katılımı sosyal medyayı ikiye böldü. Bir taraf Fazıl Say’a karşı linç kampanyası başlatırken, diğer taraf ise Say’a destek verdi.

Fazıl Say kimdir?

Fazıl Say’a Hediye Verdi

Cumhurbaşkan’ı Erdoğan, Fazıl Say’ın davetiyle “Truva Sonatı” konserine eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı. Fazıl Say, Erdoğan’a katılımı nedeniyle teşekkür etti. Konserin ardından sahneye çıkan Cumhurbaşkan’ı Erdoğan, yaptığı kısa konuşmanın ardında ünlü piyanist Say’a Aşık Veysel’in Benim Sadık Yarim Kara Topraktır plağını hediye etti.

Linç ve Tartışma

Bu konserin ardkasından Twitter’da çok sayıda tweet aldı. Bazı kullanıcılar Fazıl Say’ın davetini ve Cumhurbaşkan’ı Erdoğan’ın katılımı önemli bulurken, bazı kullanıcılar da Say’ın davetini sert bir dille eleştirdi.

İşte atılan bazı tweet’ler;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler