Ana SayfaÜnlülerNebahat Çehre Neden Varoş Olmak İstediğini Açıkladı

İlgili Postlar

Nebahat Çehre Neden Varoş Olmak İstediğini Açıkladı

Usta Oyunculuğu ve yıllara meydan okuyan güzelliği ile dikkatleri her daim üzerine çekmeyi başaran Nebahat Çehre, Magazin Haberleri’nde sık sık gündeme geliyor. Rol aldığı televizyon dizi ve filmlerinde her zaman zengin kadın karakterlerine hayat veren Nebahat Çehre en sonunda isyan bayrağını çekti. Detaylar Haberimizde..

Nebahat Çehre “Setleri Özledim”

Nebahat Çehre: “Varoş Olmak İstiyorum”

Son dönemlerde, rol aldığı dizi projesinin ekrandan kalkmasıyla büyük şok yaşayan Nebahat Çehre Magazin Haberlerine eski hayat arkadaşı Yılmaz Güney ve setlerle ile ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.  Kendisine teklif edilen projeleri okuduğunu, iyi proje gelmezse oyunculuk yapmayacağını açıklayan usta oyuncu Nebahat Çehre, Setleri çok özlediğini de söylemişti.

nebahat çehre kimdir

Rol aldığı televizyon dizi ve filmlerinde her zaman zengin kadın karakterleri oynayarak Türk izleyicisinin gönlüne taht kuran Nebahat Çehre her daim köşkten çıkmayarak varlıklı kadın karakteri oynamaktan çok sıkıldığını anlatarak “Köşkten bıktım, biraz varoşu oynamak istiyorum.” kelimeleriyle isyanını açıkladı.

Nebahat Çehre kimdir?

Nebahat Çehre “İkon değilim, ama giydiğimi yakıştırırım. Kıyafetlerim çok değerli değil, bazıları 30 senelik. Takılara gelince; bütün değerli mücevherlerim 1990’da çalındı. Evime giren hırsız 19 parçayı alıp götürdü. Geriye hiçbir şey kalmadı.” ifadesiylede geçtiğimiz haftaya damga vurmuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler