Ana SayfaDedikoduİzdivaç programında evlenen Caner, Rus mankenle aşk yaşıyor!

İlgili Postlar

İzdivaç programında evlenen Caner, Rus mankenle aşk yaşıyor!

İzdivaç programında tanıştığı Berke Kentli ile boşanma aşamasında olan Caner Toygar hakkında bomba iddia. Berke ile hala daha evli olan Caner’in, Rus asıllı manken Albina Albi ile aşk yaşamaya başladığı konuşuluyor. Detaylar haberimizde…

Caner ve Berke kaosu

Yıllardır ekranlarda damat adayı olarak izlediğimiz Caner Toygar, geçtiğimiz yıl Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı izdivaç programında Berke Kentli isimli gelin adayı ile tanışmıştı. Kısa sürede birbirlerine aşık olan çift, evlenmişlerdi. Evliliklerinin üzerinden çok uzun bir zaman geçmeden, çiftten kötü haberler gelmeye başladı. Berke Kentli, Caner Toygar’ın kendisine şiddet uyguladığı iddiası ile polise başvurmuştu.

Şiddet yok

Caner Toygar, şiddet iddialarının ardından sosyal medya hesabından “Normalde bu konuyla ilgili bir şey yazmayacaktım. Yine basında benimle ilgili ‘Caner Berke’yi dövdü, adliyeye sevk edildi’ diye haber yapılıyor. Evet, olayın polis kısmı doğru ama şiddet yok. Berke’nin ifadesinde polis soruyor ‘darp var mı?’ O da ‘hayır darp yok’ diyor. İfadesi elimde. Kendisi darp yok derken siz beni nasıl suçlarsınız? İfadesinde ‘telefonumu kırdı, tehdit etti’ diyor… evet, telefonu kırdım. Kırma nedenim; başka erkeklerle mesajlaşırken yakaladım. O an kargaşa oldu. ‘Telefonu ver’ demeye başladı. Telefonu fırlattım, bağırıştık. Evi 3 kez terk edip giden birini affetmekle büyük hata yaptım. Ben bu sefer kendimi kullandırmam! Beni sırtımdan fena vurdun! Söyleyecek çok şey var, susuyorum.. Allah doğrunun yanında. Güzel senaryo oynadınız. Allah var, herkes ettiğini bulacak. Para bitti, aşk bitti, beklentiler karşılanmadı Caner kötü oldu…” şeklinde bir açıklama yaparak iddiaları yalanlamıştı.

Caner’den aşk sürprizi

Caner, şimdi de sürpriz bir aşk iddiası ile gündemde. İddiaya göre; Caner Toygar Rus asıllı manken Albina Albi ile aşk yaşamaya başladı.

Caner Toygar’ın Rus manken sevgilisi

Caner Toygar, geçtiğimiz günlerde Rus manken ile birlikte çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Caner’in “Ehm Ehm ehm” notu ile yayınladığı fotoğraf, aşk dedikodularını da beraberinde getirdi. Bu paylaşımın ardından yine aynı anlarda çekilmiş bir poz daha yayınlayan Caner, bu paylaşımına da “”Yoğun istek üzerine…” notunu düştü. Caner Toygar, henüz aşk iddiaları hakkında bir açıklama yapmadı. Ancak, dedikodular daha da alevleniyor.

Caner Toygar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler