Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy AVM'de Büyük Hayal Kırıklığına Uğradı!

İlgili Postlar

Özge Ulusoy AVM’de Büyük Hayal Kırıklığına Uğradı!

Manken Özge Ulusoy Bursa’daki bir AVM’de katıldığı etkinlikte, büyük hayal kırıklığı yaşadı. Son günlerde hem özel hem de iş hayatıyla ilgili sıkıntılı günler yaşadığı söylenilen güzel manken; geçtiğimiz gün, AVM’de düzenlenen bir etkinlikte yer aldı. Düzenlenen etkinlikte; çok az katılımcı olduğu ve çok az ilgi gördüğü öğrenilen Ulusoy’un, hayal kırıklığına uğrayarak, geldiği AVM’yi terk ettiği bildirildi.

Son günlerde, özel hayatı ve iş hayatının iyi gitmediği yönünde haberlerle gündeme gelen ünlü manken Özge Ulusoy, son katıldığı etkinlikte de bir hayal kırıklığı daha yaşadı. Hacı Sabancı‘dan ayrıldıktan sonra yalnız kalmayı tercih eden Ulusoy’un; özel bir TV kanalındaki işini, en yakın dostlarından Esin Övet nedeniyle kaybettiği iddia ediliyor.

Özge Ulusoy için AVM’ye Sadece 34 Kişi Geldi!

Manken ve sunucu Ulusoy, geçtiğimiz gün Bursa’daki bir AVM’de düzenlenen etkinliğe katıldı. Ulusoy, katıldığı söyleşideki katılımcı sayısının çok az olmasıyla büyük şok yaşadı. 34 kişiden oluşan katılımcıların ise büyük çoğunluğunun yerel gazeteciler ve sadece AVM’nin esnaflarından oluştuğu öğrenildi.

Özge, Apar Topar AVM’yi Terk Etti!

AVM’deki etkinlikte; katılımcıların bu kadar az olmasına bozulan ünlü manken Ulusoy, beklediği ilgiyi göremedi. Hayal kırıklığı yaşayan güzel mankenin, moralinin bozulduğu da söylenirken; yaklaşık 15 dakika sonra AVM’yi terk ettiği de bildirildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler