Ana SayfaDedikodu“Hiperaktifim ve 24 kez ev değiştirdim!”

İlgili Postlar

“Hiperaktifim ve 24 kez ev değiştirdim!”

Barış Arduç ve Gupse Özay çifti; geçtiğimiz gün, havalimanında, basın mensuplarınca görüntülendi. Havalimanında, aile ziyaretine gidecekleri öğrenilen ünlü oyuncular, Magazin D kameralarına yakalanınca, kısa bir şaşkınlık yaşasalar da muhabirlerin sorularını yanıtladılar.

Epeydir el ele görünmeyen yetenekli oyuncular Barış Arduç ve Gupse Özay çiftinin; havalimanından, Gupse Özay’ın Çeşme’deki ailesini ziyarete gittikleri öğrenildi. Magazin D ekibi tarafından görüntülenen ikiliden Gupse Özay’ın, son filmi için aldığı kilolarını halen veremediği ve salaş kıyafetler giydiği gözlemlendi. Partneri Arduç ile aynı marka ve modelde güneş gözlüğü taktıkları ise gözlerden kaçmadı.

Çocukluk ve ilk gençlik yılları İzmir’de geçen Gupse Özay; 2006 yılında, İzmir’den İstanbul’a yerleşmişti. Ünlü oyuncu Özay hakkında şok eden durum ise bu süre zarfında, tam 24 kez ev değiştirdiği oldu.

Gupse’den “Barış’a hayatı zindan ediyorum” İtirafı

Gupse Özay’a, İstanbul’a taşındığı 2006 yılından bu yana 24 kez ev değiştirdiğinin doğru olup olmadığı sorulunca; “1.5 yıldır şimdiki evde oturuyorum. Bu benim için rekor. Hiperaktif biriyim. Bu yüzden zaman zaman Barış’a hayatı zindan ediyorum” itirafında bulundu. Ünlü ikili, şu anda Etiler’de bir dairede birlikte yaşıyorlar.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler