Ana SayfaDizilerİyi Aile Babası 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Ali Dünyaya İz...

İlgili Postlar

İyi Aile Babası 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mehmet Ali Dünyaya İz Bırakmak İçin Uğraşıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi İyi Aile Babası. 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet Ali, Aslı’nın işi bitene kadar evin tüm işlerini kendisinin yapacağını söyler. Aslı’da ona, emin olup olmadığını sorar. Mehmet Ali, işlerin zor olmayacağını düşünür. Arife, Rıfkı’nın hoşlandığı kızın tahmini resmini çizer. Çocuklar annesiyle babasını kıyas etmeye başlar. İyi Aile Babası 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mehmet Ali, dünyaya iz bırakmak için uğraşıyor. Ona Rıfkı, yardım ediyor.

Perşembe Dizileri 2020

Mehmet Ali Dünyaya İz Bırakmak İçin Uğraşıyor!

İyi Aile Babası 2. bölüm 2. fragmanında; Rıfkı, bir dosyayla abisine geliyor ve hastalıkların hepsini araştırdığını söylüyor. Aslı, sunumunu yapmak için yine Arife’nin engeline takılıyor. Mehmet Ali, dünyaya iz bırakmanın bir yolunu bulabilecek mi?

İşte İyi Aile Babası 2. bölüm 2. fragmanı….

İYİ AİLE BABASI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Duru ninesini rüyasından gören Mehmet Ali, eşine ve çocuklarına onu gördüğünü söyler. Onlar telaşlanmasın diye tura gördüğünü söyler. Çünkü, Duru nineyi kim rüyasında gördüyse ölmüştür. Zaten doktor olan Mehmet Ali, hocasına gidip cekup olur. Hocası onun hiç bir sağlık problemi olmadığını söyler. O bu sefer başına bir kaza geleceğini düşünmeye başlar.

Aslı, o gün patronuna yeni bir sunum hazırlayıp terfi etmeyi bekler. Arife, gelip onu oyalıyor ve ondan eski kazanını vermesini ister. Aslı, kazanı almaya çalışırken yere düşüp kafasından yaralanır. Hastaneye kaldırılan Aslı, orada paylaştığı hikaye sayesinde patronundan ikinci bir sunum yapma fırsatı yakalar. Duru nine, ikinci kez Mehmet Ali’nin rüyasına giriyor ve ona dünyadan göçmeden bir iz bırakması gerektiğini söyler.

Mehmet Ali, yolda giderken çocukluk arkadaşı İbrahim’in milyon satan yeni kitabının afişini görür. Kitabı gören Mehmet Ali, İbrahim’in kitabın ön sözünden o kitapta kendisinden bahsettiğini düşünüp dünyaya bir iz bırakmanın rahatlığını yaşar. Kardeşi Rıfkı ile birlikte İbrahim’in imza gününe gider. İbrahim, kitabında kendisinden hiç bahsetmemiştir. Onun karşısına çıkıp kendisini hatırlatmaya çalışır. Ama İbrahim, onu hatırlamaz bile, Mehmet Ali, dünyaya iz bırakmak için başka çareler aramaya başlar.

İyi Aile Babası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Ali Ev İşlerini Aslı’dan Devralıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler