Ana SayfaDizilerİyi Aile Babası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Ali Ev İşlerini...

İlgili Postlar

İyi Aile Babası 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehmet Ali Ev İşlerini Aslı’dan Devralıyor!

Kanal D’nin yeni dizisi, İyi Aile Babası 2. yeni bölümüyle 10 aralık perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin ilk bölümünde; Mehmet Ali, eşi ve üç çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Kimin rüyasına girerse o kişinin öldüğüne inanan Mehmet Ali, rüyasında Duru ninesini görür. Aslı, o gün kaza geçirir. Mehmet Ali’de öleceğine inanıp hemen doktora gidip muayene olur. Duru nineyi ikinci görmesinde Mehmet Ali, onun ölmeden dünyaya bir iz bırakmasını ister. O da yolda çocukluk arkadaşının ünlü bir yazar olduğunu görüp kitapta kendisinden bahsettiğini zannedip mutlu olur. Ancak, İbrahim kitabında Mehmet Ali hariç herkesten bahsetmiştir. İyi Aile Babası 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehmet Ali, ev işlerini Aslı’dan devralıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Mehmet Ali Ev İşlerini Aslı’dan Devralıyor!

İyi Aile Babası 2. bölüm 1. fragmanında; Mehmet Ali, Aslı’nın işi bitene kadar evin tüm işlerini kendisinin yapacağını söylüyor. Aslı’da ona, emin olup olmadığını soruyor. Mehmet Ali, işlerin zor olmayacağını düşünüyor. Arife, Rıfkı’nın hoşlandığı kızın tahmini resmini çiziyor. Çocuklar annesiyle babasını kıyas etmeye başlıyor.

İşte İyi Aile Babası 2. bölüm 1. fragmanı….

İYİ AİLE BABASI 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Duru ninesini rüyasından gören Mehmet Ali, eşine ve çocuklarına onu gördüğünü söyler. Onlar telaşlanmasın diye tura gördüğünü söyler. Çünkü, Duru nineyi kim rüyasında gördüyse ölmüştür. Zaten doktor olan Mehmet Ali, hocasına gidip cekup olur. Hocası onun hiç bir sağlık problemi olmadığını söyler. O bu sefer başına bir kaza geleceğini düşünmeye başlar.

Aslı, o gün patronuna yeni bir sunum hazırlayıp terfi etmeyi bekler. Arife, gelip onu oyalıyor ve ondan eski kazanını vermesini ister. Aslı, kazanı almaya çalışırken yere düşüp kafasından yaralanır. Hastaneye kaldırılan Aslı, orada paylaştığı hikaye sayesinde patronundan ikinci bir sunum yapma fırsatı yakalar. Duru nine, ikinci kez Mehmet Ali’nin rüyasına giriyor ve ona dünyadan göçmeden bir iz bırakması gerektiğini söyler.

Mehmet Ali, yolda giderken çocukluk arkadaşı İbrahim’in milyon satan yeni kitabının afişini görür. Kitabı gören Mehmet Ali, İbrahim’in kitabın ön sözünden o kitapta kendisinden bahsettiğini düşünüp dünyaya bir iz bırakmanın rahatlığını yaşar. Kardeşi Rıfkı ile birlikte İbrahim’in imza gününe gider. İbrahim, kitabında kendisinden hiç bahsetmemiştir. Onun karşısına çıkıp kendisini hatırlatmaya çalışır. Ama İbrahim, onu hatırlamaz bile, Mehmet Ali, dünyaya iz bırakmak için başka çareler aramaya başlar.

 İyi Aile Babası İlk Bölümüyle Ekrana Geldi! Dizinin 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler