Ana SayfaDedikoduİşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan ağladı: "Babamın fabrikası yok"

İlgili Postlar

İşte Benim Stilim yarışmacısı Bahar Candan ağladı: “Babamın fabrikası yok”

Yaşanan ilginç olaylar ile sık sık gündeme gelen İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında yine ilginç anlar yaşandı. Candan “arkadaşlarımın babalarının fabrikası var benim babamın fabrikası yok” diyerek gözyaşlarına boğuldu. İşte detaylar…

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim isimli moda yarışmasında şoke eden bir olay yaşandı. Programın, her yaptığı ile olay olan yarışmacısı Bahar Candan, yine ilginç anlar yaşattı. Sık sık haber olmayı başaran Candan, arkadaşlarının babasının fabrikasının olduğu, ancak kendi babasının fabrikası olmadığını söyleyerek gözyaşı döktü.

Yarışmanın jüri üyelerinden Nur Yerlitaş, yarışmaya başında kocaman bir dondurma külahı ile gelen Bahar Candan’a çıkıştı. Candan’ı karşısında o halde gören Yerlitaş, “Sen dalga mı geçiyosun kafayı mı yedin?” dedi.

Ünlü modacının bu sözleri karşısında Bahar Candan’ın verdiği tepki dikkat çekti. Candan, “Arkadaşlarımın babalarının fabrikaları var benim babamın yok.” dedi ve gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş, yarışmacının bu yanıtı karşısında şaşkınlık yaşadı ve “Ağla ağla” diyerek alaylı bir yanıt verdi.

Bahar Candan’ın sözleri ve ağlaması herkesi şoke etti.

Nur Yerlitaş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler