Ana SayfaDedikoduSeda Tosun, beş yıllık sevgilisinden dayak yüzünden ayrılmış!

İlgili Postlar

Seda Tosun, beş yıllık sevgilisinden dayak yüzünden ayrılmış!

Ekranların güzel yüzlü oyuncusu Seda Tosun’un beş yıllık sevgilisi Cenk Kangöz’den ayrılmasının nedeni ortaya çıktı. Güzel oyuncu, yıllardır aşk yaşadığı ünlü oyuncu sevgilisinden dayak yediği için ayrılmış. Detaylar haberimizde…

Mahsun Kırmızıgül’ün Mucize isimli filmde rol alması için üç bin kişinin arasından seçerek keşfettiği güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile dikkat çeken Seda Tosun, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisinden dayak yediği için ayrıldığı iddia edildi.

Şirin Sever, Posta gazetesinde beş yıldır süren aşkın bitişi hakkında kaleme aldığı yazıda uzun süre konuşulacak iddialarda bulundu.

İşte Şirin Sever’in o yazısı…

Kuşlarımın bana söylediğine göre; iki sevgili, iki ay kadar önce Seda Tosun’un evinde arkadaşlarıyla otururken, aralarında büyük bir kıskançlık kavgası başlıyor.

CENK KARAGÖZ SEVGİLİSİNİ DÖVDÜ

Seda Tosun’un başlattığı kavga iyice büyüyor, genç kız camları kırıyor, içki şişelerini fırlatıyor. Cenk Kangöz de kendine hakim olamıyor ve sevgilisini dövüyor.

CAMLAR AYAĞINI KESTİ

Bu arada kırılan camlar Seda Tosun’un ayağını kesiyor… Tosun hastanede, ayağı sarılı fotoğraflarını Instagram hesabına koyup, soranlara da ‘ufak bir kaza geçirdiğini’ söylüyor.

5 YILLIK İLİŞKİ BİTTİ

Bu olayın ardından 41 yaşındaki oyuncu Cenk Kangöz ve Seda Tosun hiç görüşmüyor.
Beş yıllık ilişki de böylece bitiyor.

26 yaşındaki Seda Tosun iki haftadır galerici Gökhan Seven ile bir ilişki yaşıyor. Anlayacağınız uzun soluklu bir ilişki daha şiddet yüzünden bitti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler