Ana SayfaÜnlülerYasmin Erbil Paylaşımlarına Devam Ediyor!

İlgili Postlar

Yasmin Erbil Paylaşımlarına Devam Ediyor!

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil yeni pozları ile sosyal medyada yeniden olay yarattı.

Daha önceki dönemlerde sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar ile gündeme gelen Yasmin Erbil, özellikle çok açık fotoğrafları nedeniyle Mehmet Erbil’in de eleştirilmesine neden olmuştu. Konu ile ilgili pek çok farklı tartışma gündeme getirirken Mehmet Erbil’in kızının bu tip fotoğraflar paylaşmasını istememişti. Fakat paylaşılan son fotoğraflarda Yasmin Erbil’in babasının pek dinlemediği görüldü.

Yeni Fotoğraf Paylaştı!

Cesur pozlarıyla sosyal medya paylaşımlarına devam eden Yasmin Erbil, yeni fotoğrafıyla yeniden dikkat çekmeyi başardı. 21 yaşındaki genç kızın 2016 yazına ait paylaştığı fotoğraf oldukça dikkat çekti ve beğenildi. Bu fotoğraf, önceki paylaşımlara göre daha çok masum kalsa da özellikle Mehmet Ali Erbil’in istememesine rağmen Yasmin Erbil tarafından paylaşımların yapılmış olması dikkat çekti. Daha önceki dönemlerde yapılan tartışmalarda Mehmet Ali Erbil kızına yönelik olarak “Yavrum çok güzelsin bu güzelliğini herkese göstermene gerek yok” demişti.

Bu tartışmalar paylaşılan yeni fotoğraf ile birlikte yeniden başlamış durumda. Paylaşılan fotoğrafa tepkiler oldukça fazla olurken sosyal medya takipçileri tarafından olumlu yorumlar alan Yasmin Erbil’in benzer paylaşımlara devam etmesi de bekleniyor. Bu fotoğraflar için Mehmet Ali Erbil tarafından herhangi bir değerlendirmenin yapılıp yapılmayacağı da oldukça merak ediliyor.

Yasmin Erbil tarafından paylaşılan ve sosyal medyada oldukça dikkat çeken fotoğraf ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler