Ana SayfaÜnlülerAyşe Hatun Önal Anne Olmak İstiyor!

İlgili Postlar

Ayşe Hatun Önal Anne Olmak İstiyor!

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden birisi olan Ayşe Hatun Önal özel bir davete katıldı. Son single çalışması Selam Dengesiz ile oldukça beğenilen ve dikkat çeken Ayşe Hatun Önal, konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Şarkıcı, aşk hayatına dair bilgi vermeyi de ihmal etmedi.

Ayşe Hatun Önal Dengesiz Mi?

Ayşe Hatun Önal tarafından yapılan paylaşımlarda özellikle şarkıda bahsedildiği gibi dengesizliklerin olup olmadığını sorulurken dengesiz olmadığını fakat bazı konularda tutarsız olabileceğini söyledi. Özellikle AVM’de yapılan etkinlikte katılımcılar arasında yer alan küçük bir bebeği kucağına alan Ayşe Hatun Önal, basının sorularını yanıtlamaya devam etti.

Bebeği aldıktan sonra çok yakıştırılan Ayşe Hatun Önal, çocuk sahibi olup olmayacağı konusunda sorulan soruya yanıt verdi. Şarkıcı bebekleri çok sevdiğini ve anne olmak istediğini söyledi.

Baba Adayı Yok!

Her kadının anne olmak isteyeceğini ve kendisinin de benzer duygular beslediğini söyleyen Ayşe Hatun Önal şu anda bir baba adayının olmadığını söyledi. Hayatını birleştireceği kişiden çocuk sahibi olmayı çok istediğini belirten Ayşe Hatun Önal, yaptığı bu açıklamalar ile birlikte evliliğe de sıcak baktığını net bir şekilde gösterdi.

Bu açıklamalar sonrasında Ayşe Hatun Önal ilişkisiyle de dikkat çekti. Bugüne kadar özellikle Cem Yılmaz gibi farklı kişiler ile ilişki yaşayan fakat özellikle ilişkilerini evliliğe taşıyamayan Ayşe Hatun Önal bu konuda şanssız olduğunu fakat özellikle anne olma noktasında kararlı olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler