Ana SayfaDedikoduEngin Öztürk'ün 44 yaşındaki ablası hayatını kaybetti!

İlgili Postlar

Engin Öztürk’ün 44 yaşındaki ablası hayatını kaybetti!

Başarılı oyuncu Engin Öztürk ablasını kaybetti. Ünlü oyuncunun henüz 44 yaşında olan ablası, adliyede duruşma sonrası vefat etti. Öztürk, ablasının zamansız vedasının ardından büyük bir acı yaşadı. Detaylar haberimizde…

Engin Öztürk’ün acı kaybı

Yakışıklı oyuncu Engin Öztürk’ün henüz 44 yaşındaki Eskişehir Barosu’na kayıtlı avukat ablası Berrin Öztürk hayatını kaybetti. Genç avukat, adliyedeki duruşma çıkışı aniden kalp krizi geçirdi ve yaşama tutunamadı.

Kalp krizi geçirdi

Avukat Berrin Öztürk, geçtiğimiz gün adliyede duruşmadan çıkıp otoparka gitmiş ve aracına binmek üzereydi. Ancak, bir anda fenalaştı ve kalp krizi geçirmeye başladı. Çevredekiler tarafından çağrılan ambulans görevlileri genç avukata aracının içinde müdahale edip kalp masajı yaparak üç kez hayata döndürdü. Ambulansa alınıp hastaneye götürülen Berrin Öztürk, daha fazla dayanamadı ve yolda hayatını kaybetti.

Son yolculuğuna uğurlandı

Berrin Öztürk, önceki gün ikindi namazına müteakip M. Sami Ramazanoğlu Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı ve Asri Mezarlık’ta defnedildi.

Engin Öztürk yıkıldı

Ablasının acı haberini alan Engin Öztürk büyük bir acı yaşadı.

Engin Öztürk kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler