Ana SayfaDedikoduİşte Ajda Pekkan'ın Gerçek Yaşı...

İlgili Postlar

İşte Ajda Pekkan’ın Gerçek Yaşı…

Müzik sanatçısı ve yazar Onur Akay, Ajda Pekkan’ın gerçek yaşını kaleme aldı. Onur Akay, Süperstar Ajda Pekkan’ın yaşı ile ilgili herkesi şaşkına çeviren açıklamalar yaptı. İşte Onur Akay’ın o yazısının Detayları Haberimizde…

Ajda Pekkan’ın Gençlik Sırrı Çözüldü

İşte Ajda Pekkan’ın Gerçek Yaşı…

Onur Akay, Ajda Pekkan’ın yaşı hakkında çarpıcı iddialarda bulunarak ünlü sanatçının 1946 değil 1939 doğumlu olduğunu yazdı.

İşte Onur Akay’ın O Yazısı;

“Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde pandemi sonrası Bodrum Yalıkavak’ta sahneye çıkmış ve basına servis edilen fotoğrafında yüzüne yapılan photoshop dikkat çekmişti. Sosyal medyada ise “75 değil 25 yaşında” yorumları yapılmıştı. Her yerde 1946 doğumlu olduğu yazıldığı için, gerçek yaşını 75 zannedenler yanılıyordu…..

“Ajda Duymasın Yaşı da Ortaya Çıktı”

…….Ajda Pekkan, 1980 Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi Atilla Özdemiroğlu’nun bestelediği Petrol şarkısı ile temsil ettiğinde, tam 41 yaşındaydı. 2016 yılında kaybettiğimiz Atilla Özdemiroğlu, vefatından önce katıldığı ve bazı ünlü isimlerin de bulunduğu bir sohbette, “Ajda Pekkan’a 1980 yılında 41 yaşında Eurovision Şarkı Yarışması’na katılıyorsun, 41 kere maşallah dedim. Ajda duymasın yaşı da ortaya çıktı.” ifadelerini kullanmıştı……

“1946 Doğumlu Yani 75 Yaşında Değil….”

“Ben Özdemiroğlu’nun bu açıklamasını 3 ayrı kaynaktan araştırdım. Benim de tanıdığım Ajda’nın bir doktoru bana, Ajda Pekkan’ın nüfus cüzdanını gördüğünü ve Ajda’nın 1939 doğumlu olduğunu söylemişti. Yine ulaştığım Ajda’nın bir okul arkadaşı da 1939 doğumlu olduğunu söylemişti. Gazino dönemlerinde sahneye çıkan sanatçılar, zorunlu olarak mutlaka nüfus cüzdanları ile valiliğe gidip, sahneye çıkabilmek için izin belgesi alırlarmış ve gazinolar, kadrolarında çıkan sanatçıların izin belgesi dosyalarını oluştururmuş. Ben, tesadüfen o yıllarda oluşturulmuş bazı izin belgesi dosyalarına da ulaştım ve Ajda Hanım’la birlikte birçok sanatçının nüfus cüzdanı bilgilerini, bu sefer kendi gözlerimle gördüm. Ajda, bilindiği gibi 12 Şubat 1946 doğumlu yani 75 yaşında değil. Ajda Pekkan, 12 Şubat 1939 doğumlu yani tam 82 yaşındadır.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler