Ana SayfaKültür ve SanatMüzikKolpa Ve Zeo Jaweed’den Yepyeni Bir Şarkı: "Söyle"

İlgili Postlar

Kolpa Ve Zeo Jaweed’den Yepyeni Bir Şarkı: “Söyle”

Türkiye’nin sevilen pop-rock gruplarından Kolpa, “Söyle” adlı yeni single çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Şarkı 16 Temmuz 2021 Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda ve grubun YouTube kanalında yayında olacak. İşte Detaylar…

“Leke”de Kolpa Sürprizi!

Kolpa Ve Zeo Jaweed’den Yepyeni Bir Şarkı: “Söyle”

Yerli rock sahnesinde 2005 yılından bu yana aktif olan köklü ekiplerden biri olan Kolpa, yeni single’ı “Söyle” için yetenekli rapçi Zeo Jaweed’le güçlerini birleştirdi. Vokalde Barış Yurtcu, bas gitarda Bora Yeter ve gitarda Cenk Taner Dönmez’den oluşan Kolpa, daha önce de değişik stillerde düetler yapmış ve müzikte çeşitliliği çok sevdiklerini dile getirmişlerdi.

“Söyle”de “Yatağın Soğuk Tarafı”na Gönderme…

Bugüne kadar “Beni Aşka İnandır”, “Kafam Senden Bile Güzel”, “Nasıl Öğrendin Unutmayı?”, “Hoş Geldin Ayrılığa” gibi unutulmaz şarkılara imza atan ekip, yeni şarkıları “Söyle”de de 2011’de listelerde büyük başarı elde eden hit şarkıları “Yatağın Soğuk Tarafı”na göndermede bulunuyor!

Dijital dünyada analog bir aşk hikayesini anlatan “Söyle” adlı eserin müziği ve düzenlemesi grubun solisti Barış Yurtcu’ya, sözleri ise Barış Yurtcu ve Zeo Jaweed’e ait

“Çok Sayıda Şarkımız da Birikmişti..”

Ünlü Grubun solisti Barış Yurtcu “Söyle”den sonra gelecek olan yeni şarkıların da müjdesini şöyle veriyor:

“Yaklaşık 2 senedir yeni bir şarkı yayınlayamamıştık. Ama çok sayıda şarkımız da birikmişti. Bu arada önümüzdeki haftalarda eski şarkılarımızı canlı olarak çaldığımız performansları da yayınlamaya başlayacağız. Sevenlerimiz artık hem yeni şarkılarımızı, hem canlı performans videolarımızı Kolpa’nın YouTube kanalından takip edebilirler.”

IDA Creative Works ekibi tarafından video klibi çekilen ve neovision tarafından yayınlanan “Söyle”çok ses getirecek!  Kolpa 2021 yılı boyunca da hem sürpriz düetlerle hem de özlenen sound’uyla üretimlerine devam edecek.

Zeo Jaweed, yeni albümü “Zeoloji” ile hayranlarının karşısına

İşte Kolpa feat. Zeo Jaweed – Söyle…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler