Ana SayfaÜnlülerAjda Pekkan'ın Gençlik Sırrı Çözüldü

İlgili Postlar

Ajda Pekkan’ın Gençlik Sırrı Çözüldü

Ajda Pekkan geçtiğimiz aylarda dizinden ameliyat olmuştu. Pekkan geçirdiği operasyonun ardından sağlık durumu hakkında açıklama yapmıştı. Pekkan “Sağ bacağımdan yaklaşık 6 yıl önce Amerika’da operasyon geçirmiştim. Bu süreçte sol bacağıma aşırı yüklendiğim için sıkıntı yaşadım. Bir hafta önce menisküs ameliyatı oldum. Gayet iyiyim ve bir hafta daha istirahat edip, albüm çalışmalarıma devam edeceğim” dedi. Ajda Pekkan’ın Gençlik Sırrı Çözüldü

Şimdiler de ise Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, pandemi sonrası ilk yurt dışı konserini Belarus’un başkenti Minsk’te gerçekleştirdi. 75 yaşındaki Pekkan’ın genç görünmesinin sırrı çözüldü. Detaylar haberimizin devamında… Ajda Pekkan’ın Gençlik Sırrı Çözüldü

Ajda Pekkan Kimdir?

Mehmet Turgut ‘un Ajda Pekkan Yanıtı

Ajda Pekkan’ın Sırrı, “Ölümsüzlük İksirinde” Olduğu Öğrenildi!

Ajda Pekkan, bu konserde repertuvarına aldığı yeni parçalar ve şarkı seçimiyle de dikkat çekti. Özellikle son günlerde birçok sanatçının seslendirdiği ‘Dünyadan Uzak’ şarkısı büyük beğeni topladı. Konserden bir gün önce Belarus Minsk’e gelen Ajda Pekkan, gündüz kentte alışveriş imkanı da buldu.

Ajda Pekkan Gelen Soruları Yanıtladı!

Ajda Pekkan’ın genç görünmesinin sırrı çözüldü. Ajda Pekkan Tayland’da yapılan ve litresi 500 bin dolardan satılan ‘ölümsüzlük iksiri’ni düzenli olarak içiyor.

Ajda Pekkan'ın Gençlik Sırrı Çözüldü

 

Ajda Pekkan Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz seferler de ise,

Ajda Pekkan sağlık durumu ile ilgili olarak ilk kez gazeteci Olcay Ünal Sert’e açıklama yapmıştı. Fulya Acıbadem Hastanesi’nde Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer’e menisküs ameliyatı olan sanatçı geçirdiği operasyonla ilgili olarak şunları söylemişti: “Dizimden ameliyat oldum ama öyle abartılacak birşey yok basit bir diz ameliyatı, şu an gayet iyiyim. Zaten problemim vardı. Bu Pandemi de olsun bitsin istedim. Öyle yazıldığı gibi iki dizimden birden ameliyat olmadım, tek dizimden ameliyat oldum. 5 yıldır var olan bir sorundu bu. Yoğun konserlerden daha önceden fırsat bulamamıştım.

Ajda Pekkan'ın Gençlik Sırrı Çözüldü

Ajda Pekkan’dan Yıllar Sonra Gelen Acı İtirafı!!!…

Ayrıca insan çekinebiliyorda, ilk başlarda biraz korkuyordum çünkü 2,5 – 3 aylık bir dinlenme süreci de gerekiyor. Ben kendimi çok hızlı bir şekilde tedavi etme sürecine aldım. Hemen sporuma başladım, platesle… Bundan böyle sahnede daha rahat olacağım. Boşuna korkmuşum.” Bayramda sahneye çıkmayı planladığını belirten Pekkan, “O yüzden bunu yaptırmam gerekiyordu. Bir futbolcu gibi düşünmek gerekiyor, farzet maça hazırlanıyorum. Öyle yazdıkları gibi abartılacak birşey yok.” demişti.

İrem Derici Ajda Pekkan Oldu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler