Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSeda Sayan'ın Fotoğrafları Arasındaki Fark Gündem Oldu!

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın Fotoğrafları Arasındaki Fark Gündem Oldu!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan’ın Kanal D televizyonlarında beğeniyle izlenilen ‘Gelinim Mutfakta’ adlı programından ve sunumundan ayrılmıştı. Seda Sayan’ın yerine popçu Demet Akalın getirilmişti. Haberi alan ünlü şarkıcı ise geçtiğimiz haftalarda kendisini ekmeği elinden almakla itham etmişti. Demet Akalın’a, Instagram hesabından bomba bir gönderme yapmıştı.Detaylar Haberimizin Devamında… Seda Sayan’ın Fotoğrafları Arasındaki Fark Gündem Oldu!

Seda Sayan Kimdir?

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Bodrum’da sahne aldı. Geceye Seda Sayan da katıldı. Son dönemde photoshop fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Sayan, mekana girmeden önce gazetecilere poz verdi. Sayan’ın paylaştığı kareler ile muhabirlerin objektiflerine yansıyan fotoğraflar arasındaki fark sosyal medyada yine çok konuşuldu.

Seda Sayan’dan Demet Akalın’a Büyük Gönderme!

Seda Sayan, ” Bu gece ben eğleneceğim”

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Bodrum’da sahne aldı. Geceye Seda Sayan da katıldı. Son dönemde fotoşoplu fotoğraflarıyla sık sık gündeme gelen Sayan, mekana girmeden önce gazetecilere poz verdi. Sayan’ın paylaştığı kareler ile muhabirlerin objektiflerine yansıyan fotoğraflar arasındaki fark sosyal medyada yine çok konuşuldu.

"Seda Sayan'ın Fotoğrafları Arasındaki Fark Gündem Oldu!

 

Seda Sayan yine olay oldu: Hayaller, hayatlar!

Dün akşam Bodrum’da sahne alan Fatih Ürek, hareketli şarkılarıyla konuklarına eğlenceli dakikalar yaşattı. Sanatçı, şarkı aralarında misafirlerle sohbet etmeyi ve şakalaşmayı ihmal etmedi.

Sayan, “Öncelikle herkesten çok özür diliyorum… beni bu gece mazur görün. Bu gece de ben eğleneyim Fatih’i dinleyeyim. Safiye Soyman burada o bize bir şarkı söylesin, hep beraber dinleyelim.” demesinin üzerine Fatih Ürek, Safiye Soyman’ı çağırdı. Ahmet Kaya’ya ait bir şarkı seslendiren Soyman, “Lütfen herkes aşısını olsun, bir an önce eski günlerimize geri dönelim.” diyerek sosyal mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

"<yoastmark

Seda Sayan Mehmet Ali Erbil Sorularına Sessiz Kaldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler