Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin Ne Zaman Başıyor? Faruk ve Süreyya'nın Kızı Belli Oldu!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Ne Zaman Başıyor? Faruk ve Süreyya’nın Kızı Belli Oldu!

İstanbullu Gelin Ne Zaman Başlıyor? Faruk ve Süreyya’nın kızı belli oldu! 3. sezonu ile yeni yayın döneminde ekranlara gelmeye hazırlanan İstanbullu Gelin dizisinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Faruk ve Süreyya’nın kızı Yaz karakterini canlandıracak oyuncu kim oldu? Milyonları ekran başına kilitleyen İstanbullu Gelin dizisi, yeni sezona ne zaman başlıyor? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettiklerinizin detayları…

Meral Çetinkaya’dan İstanbullu Gelin İmajı…

İstanbullu Gelin Ne Zaman Başıyor? Faruk ve Süreyya’nın Kızı Belli Oldu!

3. sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan fenomen dizi İstanbullu Gelin, yeni sezona bomba gibi girecek. Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin’in canlandırdığı dizide, kadroya katıldığı açıklanan yeni oyuncular Meral Çetinkaya ve Nihal Yalçın’dan sonra merakla beklenen Yaz karakterini canlandıracak isim de belli oldu.

İstanbullu Gelin Dizisine Bomba Transfer!

Faruk ve Süreyya’nın Kızı Belli Oldu

Yeni sezonu heyecanla beklenen İstanbullu Gelin’de Süreyya ve Faruk’un kızını canlandıracak ismi merak eden izleyicilere müjdeli haber geldi. Yeni sezonunun başlamasına az bir süre kala belli olan yeni isim Ahsen Eroğlu oldu.
En son sezon finalinde bebeklik halini gördüğümüz Yaz karakterini yeni sezonda büyümüş haliyle izleyeceğiz.
Yeni sezon hazırlıklarını tam gaz sürdüren İstanbullu Gelin dizisinde Yaz karakteri için genç oyuncu Ahsen Eroğlu ile anlaşılması üzerine bir açıklama da Eroğlu’ndan geldi.

Ahsen Eroğlu Kimdir?

İstanbullu Gelin Kadrosuna Katılmak Benim İçin Heyecan Verici

Büyük bir hayran kitlesi bulunan İstanbullu Gelin dizisinin kadrosuna dahil olduğu için kendini çok şanslı hissettiğini söyleyen genç oyuncu Ahsen Eroğlu, sözlerine şu şekilde devam etti…
“İstanbullu Gelin kadrosuna katılmak benim için heyecan verici. İstanbullu Gelin, içinde yer alan kadın karakterlere, hiç rastlamadığımız nitelikler katan bir hikaye. Bu kadınlardan biri olmak çok özel hissettiriyor. Büyük bir ekip ve deneyimli oyuncu kadrosuyla çalışacak olmak benim için okul kadar öğretici olacak. Zeynep Günay Tan ile etkileşime geçerek karakteri çıkarmak için heyecanlı ve sabırsız hissediyorum.”

İstanbullu Gelin Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezona ne zaman başlayacağı kesinli kazanmazken, iddialar Eylül ayında başlayacağı üzerinde yoğunlaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler