Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Dizisine Bomba Transfer!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisine Bomba Transfer!

İstanbullu Gelin dizisine bomba transfer! 3.sezonu ile ekranlarda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan İstanbullu Gelin dizisine hangi başarılı oyuncu transfer oldu? Oynayacağı karakter belli oldu mu? Yeni sezonda izleyicileri bekleyen sürpriz gelişmeler neler? İşte haberimizin detayları…

İstanbullu Gelin Dizisinden Sürpriz! ‘Yaz’ Geliyor

İstanbullu Gelin Dizisine Bomba Transfer

3.sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanan İstanbullu Gelin dizine bomba bir transfer gerçekleşti. Baş rollerinde Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin gibi başarılı sanatçıların yer aldığı fenomen dizi İstanbullu Gelin’de geçtiğimiz günlerde açıklanan Meral Çetinkaya’nın kadroya eklenmesinden sonra bir sürpriz daha geldi.

İstanbullu Gelin Dizisinden Bir İyi, Bir Kötü Haber

Sağ Kol Olarak Geliyor

Star Tv’de 3. sezonu ile ekranlara gelecek olan İstanbullu Gelin dizisinde kadroya eklenen son isim Nihal Yalçın oldu. Bir süredir ekranlarda görünmeyen başarılı oyuncu Nihal Yalçın, milyonların severek takip ettiği dizide Güneş Köksal karakterini canlandıracak.

Geçtiğimiz günlerde diziye katılacağı açıklanan usta oyuncu Meral Çetinkaya, İpek Bilgin’in canlandırdığı Esma karakterinin eşinin kardeşi Ülfet hala olarak rol alıcak. Ülfet hala karakteri için Meral Çetinkaya’ya yeni bir imaj çalışması yapıldı.
Diziye katılarak hayranlarını bir hayli mutlu eden Nihal Yalçın ise Güneş Köksal olarak karşımıza çıkacak. Esma’nın (İpek Bilgin) görümcesi Ülfet Kavaklı’nın (Meral Çetinkaya) sağ kolu olarak izleyeciğimiz Güneş Köksal (Nihal Yalçın), Ülfet Kavaklı’nın hem tek dostu hem de en büyük sırdaşı. Ayrıca tasarım, sunum ve mağazacılık konularında kimse Güneş karakterinin eline su dökemiyor.

İstanbullu Gelin’in “Fikreti” Eşi İle Dudak Dudağa Görüntülendi

Yeni Rolü Şimdiden Merak Uyandırdı

Pera mağazalarında yöneticilik yapan Güneş Köksal, Boranların yıllar sonra Ülfet Kavaklı ile kesişen kaderlerinde kilit bir rol oynayacak. Renkli ve farklı tarzı ile Güneş karakterine Nihal Yalçın’ın nasıl hayat vereceği şimdiden büyük merak uyandırdı.

İstanbullu Gelin dizisinin sezon finalinde, Boran ailesinin eski zengin imparatorluklarının bir anda çökmesi ve artık fakir bir aile olarak yaşamaya başlamaları damga vurmuştu.
İstanbullu Gelin dizisi yeni sezon bölümleri ile Eylül ayında Star Tv ekranlarında izleyicileri ile buluşacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler