Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Dizisinden Sürpriz! 'Yaz' Geliyor!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisinden Sürpriz! ‘Yaz’ Geliyor!

İstanbullu Gelin dizisinden sürpriz! ‘Yaz’ geliyor! Yeni yayın döneminde ekranlara gelmeye hazırlanan çok sevilen dizi İstanbullu Gelin, 3.sezonuna başlıyor. İstanbullu Gelin’in 3.sezon sürprizi ne? Dizinin karakterlerinden Süreyya ve Faruk’un kızı Yaz’ı oynayacak oyuncu belli mi oldu? İstanbullu Gelin dizisinin senaristleri yani sezon hakkında nasıl bir ipucu verdi? İşte haberimiz hakkında tüm merak ettikleriniz…

İstanbullu Gelin Dizisinden Bir İyi, Bir Kötü Haber

İstanbullu Gelin Dizisinden Sürpriz! ‘Yaz’ Geliyor!

İstanbullu Gelin dizisinden sürpriz! ‘Yaz’ geliyor! 2 sezon önce yayınlanmaya başayan ve kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaşan İstanbullu gelin dizisi, 3.sezonunda izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerini Aslı Enver, Özcan Deniz ve İpek Bilgin, Fırat Tanış ve Salih Bademci’nin oynadığı İstanbullu Gelin’de geçtiğimiz günlerde diziye yeni katılan usta oyuncu Meral Çetinkaya haberinin ardından, dizinin baş karakterleri olan Süreyya ile Faruk’un kızı Yaz’ı oynayacak oyuncunun hala belli olmadığı söylenmişti.

İstanbullu Gelin Dizisine Sürpriz Oyuncu Katıldı

Sürpriz Belli Oldu

Bir süre önce “Sezon hikayesi nefis olmuş diyorlar” sözleriyle yeni sezon öncesi merakı arttıran dizi senaristleri, yeni bölümde büyük değişiklikler izleyeceğimizin sinyallerini de vermiş oldu.

Sezon finalinde bir kaç aylık halini gördüğümüz Yaz bebegi büyümüş haliyle izleyeceğiz.Gelen haberlere göre Yaz karakterini oynacak kişi belli oldu. Süreyya ve Faruk karakterinin kızı Yaz’ı oynayacak kişi iddialara göre Ahsen Eroğlu.

Yaz Bebek Büyüdü

En son olarak Kanal D’de yayınlanan Kızlarım İçin dizisinde Suna karakterini oynayan genç oyuncu, yaşı itibariyle dizide zaman ataması olacağı süprizini de ortaya çıkatmış oldu.
Yaz karakteri için 200’e yakın kişinin başvurduğu elemelerde, Ahu Eroğlu’nun en büyük farkı oyunculuğu kadar açık kumral saçları ve yüzündeki çilleriyle Aslı Enver’e olan benzerliği oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler