Ana SayfaÜnlülerBegüm Öner: Evli olduğumu bildikleri halde...

İlgili Postlar

Begüm Öner: Evli olduğumu bildikleri halde…

Begüm Öner: Evli olduğumu bildikleri halde… Seksenler dizisinde tanışıp evlenen Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, konuk olarak katıldıkları programda samimi açıklamalara imza attı. Begüm Öner, evli olduklarını bildikleri halde kendisine atılan çirkin mesajları anlattı. Detaylar haberimizde…

Begüm Öner hamile mi?

Begüm Öner ve Ceyhun Öner’den samimi açıklamalar

TRT ekranlarının sevilen dizisi Seksenler’de rol alan ve Şahin ile Elvan karakterlerine hayat veren iki genç oyuncu Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, teve2 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa isimli programa konuk olarak katıldılar. Ünlü çift, evlilikleri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Begüm Öner kimdir?

Evlilik teklifini senaryo sandı

Birlikte spor yapmaya başlayıp tam 19 kilo verdiklerini ifade eden Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, dizi setinde tanışıp evlendiklerini anlattı. Ceyhun Fersoy’un dizi setinde evlenme teklifi ettiği Begüm Öner, durumu ilk önce senaryo sandığını, gerçek bir evlilik teklifi olduğunu sonradan anladığını ifade etti. Öner, “Ben evlilik teklifini senaryo gereği sanıyordum. Evlilik teklifi aldığımda üçüncü ayımızdaydık.” diye konuştu.

Ceyhun Fersoy Kimdir?

Evli olduğumu bile bile çirkin mesajlar atıyorlar

Kendisine gelen çirkin mesajları anlatan Begüm Öner, “Söyleyemeyeceğim açıklıkta çirkin mesajlar atıyorlar. Evli olduğumu bildikleri halde… Bazen Ceyhun’u da mesajın içinde geçiriyorlar…” dedi.

Birlikte aynı dizide rol almayı düşünmüyoruz ama…

Birlikte aynı projede yer alma konusundaki düşüncelerini aktaran çift “Birlikte aynı dizide rol almayı düşünmüyoruz ama sinema ve tiyatroda birlikte çalışabiliriz.” diye konuştu.

Bulaşıkları tezgahta bırakma, çoraplarını yere atma

Evlilik hayatından da söz eden Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, “Birbirimize koyduğumuz yasaklar yok. Bulaşıkları tezgahta bırakma, çoraplarını yere atma gibi yasaklarımız var.”

Seksenler dizisinde tanışıp evlenen Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy, konuk olarak katıldıkları programda samimi açıklamalarda bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler