Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi: Hırsımdan Çok Ağladım!

İlgili Postlar

Hande Ataizi: Hırsımdan Çok Ağladım!

Hande Ataizi: Hırsımdan çok ağladım! 4 Kadın Zamanı isimli programla ekranlara gelen Hande Ataizi, kendisi hakkında çok özel itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu Hande Ataizi, hırsından neden ağladı? Anne olunca hayatında neler değişti? Boşandığı eşiyle arası nasıl? Hayattaki en büyük lüksü nedir? Güne nasıl başlıyor? İşte Hande Ataizi’nin çok özel itirafları…

Hande Ataizi açıkladı: İbiza’dan organik meyve sebze işine giren ünlü kim?

Hande Ataizi: Hırsımdan Çok Ağladım!

Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelmeye başlayan 4 Kadın Zamanı isimli programla evlere konuk olan Hande Ataizi, özel bir dergiye verdiği samimi itiraflarla oldukça ses getirecek.

Düzgün fiziği ve giyim tarzıyla her daim büyük beğeni kazanan Hande Ataizi; yaptığı sabah kuşağı programı ile hafta içi her sabah izleyicilerle buluşurken, bir dergiye verdiği röportajda özel yaşantısından bahsetti. İşte Hande Ataizi’nin anlattıklarından bazı satır başları…

45 yaşındaki Hande Ataizi’nin Verdiği Cesur Pozlar Şaşırttı

Bensiz Eğlence Olmaz!

“Sakin olmak için çok uğraştım. Yıllar seni sadeleştirip çok güzel bir kıvama getiriyor. Olaylara ve durumlara çok çeşitli açılardan yaklaşırım. İstediğim zaman neşe saçarım. Bensiz eğlence olmaz.

Havalar ısınınca bir giyinesim gelir, daha kadınsı olurum. Üşümediğim zaman kendimi daha iyi ifade edebiliyorum.

Annelik çok güzel geldi bana. Biraz karmaşık bir ruhum var; savrulmaya pek müsait, o dengelendi. Biraz kurallar getirdi annelik hayatıma ve ben daha iyi nefes alıyorum.

Hande Ataizi kimdir?

Boşandıktan Sonra O Dengeyi Çok Güzel Kurabildik

Benjamin çok iyi bir baba. Babaannesi Roma’da kalıyor. Geçen hafta baba-oğul Roma’ya gittiler, orada pizza kursuna katıldılar. Amerikan ve bizim kültürle karışık büyüyen sağlıklı ve mutlu bir çocuk oldu Leon. İkimizle de vakit geçirmekten hoşlanıyor. Boşandıktan sonra o dengeyi çok güzel kurabildik. Burada benim payım da çok yüksek. Sonuçta anne yönlendiriyor bazı şeyleri.

En büyük lüksüm seyahat etmek. Fırsat bulduğum zamanlarda bir oyun, bir sergi ayarlayıp tatil planı yaparım.

Hırsımdan Çok Ağlamışlığım Var

1996 yılında ‘Mum Kokulu Kadınlar’ filmiyle Alltın Portakal’da En İyi Kadın Oyuncu ödülü alan Hande Ataizi “Ödülü almam beni milyonlarca kişiyle kavuşturdu. Daha öncesinde tiyatro yapıyordum ve dizilerde oynuyordum. Sete gelen gazeteciler benimle röportaj yapmıyor diye hırsımdan çok ağlamışlığım vardır.”

Güne Sporla Başlarım

İdeal bir gün, güzel uyanılan gündür. Zaten 1-0 galip bir modla kalkınca her şey güzel başlar. Güne sporla başlarım. Sonra işimi yapıp hafif yorgun ve mutlu arkadaşlarımla buluşurum. Biraz ‘ordan’lı biraz ‘burdan’lı günleri seviyorum. “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler