Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin Dizisinden Bir İyi, Bir De Kötü Haber!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin Dizisinden Bir İyi, Bir De Kötü Haber!

İstanbullu Gelin 46. yeni bölümü bugün saat 20.00’de Star TV ekranlarında izleyenlerle buluşacak. Dizinin 46. bölümünde bir iyi bir de kötü haber var. İşte yeni bölümden detaylar…

Dizinin 45. Bölümünü hatırlayacak olursak; İstanbullu Gelin’in son günlerde en çok sevilen sahnelerinden biriydi piknik sahnesi. Artık geçmişin intikamının alınmasından izleyici iyice sıkılmış ve Adem’in Boranlar’la yakınlaşmasından ve özellikle Faruk ile aralarındaki tüm husumetlere sünger çekmeye çalışmasından mutluydu.

İstanbullu Gelin’in Yakışıklı Oyuncusu Murat, Show’un Yeni Dizisinde!

Kendi içinde de öfkesini yenmek için büyük bir çaba veren Adem’in psikoloğu ile yaptığı konuşmalarda da artık bambaşka bir adama dönüşmesi, dizinin son dönemdeki en güzel gelişmesiydi. O kadar terapiden sonra Adem yeniden eski haline mi dönecek? Herkes meraktaydı. Ancak 46. Bölüm fragmanı  Adem’in intikam için yeniden harekete geçeceğini gösteriyor…

İşte 46. Bölüm 1. Fragmanı

Faruk ve Süreyya arasında taşlar yerinden oynuyor!

Adem duyduğu gerçekle yıkılmıştır. Faruk ve Süreyya bebeklerinin cinsiyetini öğrenirken, Fikretler’den müjdeli haber gelir. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Adem planına odaklanır. Boranjet’in lansmanı başarılı geçse de Fikret öne çıkanın yine Faruk olmasından rahatsızdır. Fikret’i geri kazanmak isteyen İpek ise eline geçirdiği koz ile Faruk ve Süreyya arasında taşları yerinden oynatacaktır.

İstanbullu Gelin Yeni Bölüm Fragmanları Yayınlandı. Bebeğin Cinsiyeti Belli Oldu!

Peki iyi haber nedir? Ada tedaviye cevap vermektedir.

Dizinin 46. Bölüm 2. Fragmanı da yayınlandı. Youtube’da trendler listesinde kısa sürede 2. sıraya kadar yükseldi. Yeni fragmanda hamileliği nedeniyle eski kıyafetleri üzerine olmayan Süreyya herkesi gülümsetiyor. Yeni fragmandaki Hababam Sınıfı şarkısı da izleyenlerden büyük beğeni alıyor.Yeni bölüm tanıtımında tüm konakta büyük bir keyif var. bebeklerinin kız olacağını öğrenen Süreyya ve Faruk tüm eve neşe saçıyor. Konakta bir bebek müjdesi daha var!

46. Bölüm 2. Fragman

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler