Ana SayfaDizilerKanal D'de Sezon Sonu Üç Dizi Birden Final Yapıyor

İlgili Postlar

Kanal D’de Sezon Sonu Üç Dizi Birden Final Yapıyor

Sezona büyük bir umutla başlayıp, beklenen sonucu alamayan 3 dizi ekranlara veda ediyor. Kanal D’de Sezon Sonu Üç Dizi Birden Final Yapıyor!

Veda Eden Diziler

İşte o hayal kırıklığı dizilerin fişini Kanal D çekiyor. Bu sezon yayınladığı dizilerle istenen sonucu alamayan Kanal D, Mehmet Bir Cihan Fatihi, Vatanım Sensin, Siyah Beyaz Aşk dizilerin fişini çekti. Yüksek meblağlar harcanan, çok büyük prodüksüyonlu dizi Mehmed Bir Cihan Fatihi, reytinglerde başarısız oldu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi

Dizinin önümüzdeki haftalarda final yapması bekleniyor. Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’un fethine varan süreci anlatıyor. Başrolünü Kenan İmirzalıoğlu yapıyor. İzleyicilerden iyi bir puan alsada reytinglerde başarısız oldu.

Mehmed Bir Cihan Fatihi final mi yapıyor?

kenan1

Vatanım Sensin

Büyük izleyici kitlesi olan ve beğenilen dizi Vatanım Sensin, bu hafta sezon finali yapacak. Oyuncu kadrosu ile büyüleyen dizi artık yayında olmayacak.

Vatanım Sensin yeni bölümü bu akşam yok mu? Yerine ne yayınlanacak? Vatanım Sensin ne oldu?

vatanim1

Siyah Beyaz Aşk

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın başrollerini paylaştığı dizi reyting kurbanı oldu. Beklenen patlamayı yaratamadı ve reytinglerde istenilen sonucu alamadı. Dizinin sezon finali yapması bekleniyor.

Siyah Beyaz Aşk 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Ferhat’ın aklı karıştı

beyaz-ask

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler