Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'in 41.bölüm fragmanı yayınlandı: Garip Bey kalp krizi geçiriyor

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in 41.bölüm fragmanı yayınlandı: Garip Bey kalp krizi geçiriyor

Star Tv’nin en çok izlenen dizilerinden İstanbullu Gelin’in 41.bölüm fragmanı yayınlandı: Garip Bey kalp krizi geçiriyor.İstanbullu Gelin’in 41.bölümünde neler olacak ? Cevapları yazımızda bulabilirsiniz.

İstanbullu Gelin

Süreyya güzel ve gururlu bir kızdır.Annesiz ve babasız büyüyen Süreyya’nın karşısına Faruk çıkar.Zengin ve karizmatik olan Faruk,Süreyya’yı Bursa’ya getirir.Herşeyin başladığı nokta burasıdır.Dizinin yeni bölümleri her Cuma günü 20.00’de Star Tv ekranlarında yayınlanmaktadır.Kısa sürede dizi sektöründe en çok izlenen dizilerden biri haline gelen İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde neler olacak ?

istanbulgelini

[affiliate_news id=”41423″]

41.BÖLÜM FRAGMANI

Adem, annesinin ondan yıllardır sakladığı sırrın buhranı içerisindedir. Bu gerçeği hazmetmesi kolay olmayacaktır. Garip geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırılır, bu durum Esma ile Garip’in ilişkisini Süreyya ve Faruk’un sorgulamasına neden olacaktır. Akif ve Senem nikaha hazırdır, Süreyya’nın hazırladığı bekarlığa vedada ise beklenmeyen olaylar yaşanacaktır. İpek ve Fikret arasındaki ilişki Erhan’ın gelişi ile başka bir krize dönüşür. Adem’in Reyhan ile yüzleşmesi kendisi ile ilgili bir çok şeyi sorgulamasına ve bir karar almasına neden olacaktır.

 

40.Bölümde Neler Olmuştu ?

Murat ve Bade’nin nikahı konakta deprem yaratmıştır.Esma ve Garip’in hala görüşüyor olması hem yeni çiftte hem diğerlerinde gerilime neden olmuştur.Begüm’ün acısıyla daha da hırslanan Can, Faruk’un peşindedir.Adem ve Dilara’nın boşanma kararını dahi Faruk üzerinden yürütmektedir.Süreyya’nın hamile olduğunu öğrenen Emir, herkesi üzecek bir karar alır.Fikret’in mektupları bulması ise tüm dengeleri alt üst edecektir. (40.Bölüm yayınlanma tarihi 9 Mart Cuma)

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler