Ana SayfaDizilerÇocuklar Duymasın 32. bölüm 2. fragmanı geldi: Haluk'un saçına ne oldu?

İlgili Postlar

Çocuklar Duymasın 32. bölüm 2. fragmanı geldi: Haluk’un saçına ne oldu?

Pazar akşamları ilgiyle izlenmeye devam eden Çocuklar Duymasın 32. bölüm 2. fragmanı bugün yayınlandı. Çocuklar Duymasın yeni bölümde Haluk beyazlayan saçları yüzünden depresif bir ruh haline bürünüyor. Beyazlayan saçlarına çare bulmaya çalışan Haluk, Tolga’dan yardım isteyince olaylar gelişiyor ve Haluk’un başına hiç olmayacak işler geliyor.

Volkan Severcan kimdir?

Çocuklar Duymasın’ın 32. bölüm fragmanı geldi, Haluk’un saçına ne oldu? Çocuklar Duymasın’ın pazar günü yayınlanacak yeni bölümünde Haluk, saçlarının çok beyaz olmasıyla kafayı bozuyor. Depresif moddaki Haluk Dar Gömlek’ten tavsiye alıyor ve ruh halinin de etkisiyle anlattıklarına güvenip uyguluyor.

Tamer Karadağlı kimdir?

Haluk’un Saçına Ne Oldu?

Tolga’nın tavsiyesiyle beyazlayan saçların rengini daha koyu göstereceğine inandığı bir şampuan kullanan Haluk, şampuanı uyguladıktan sonra tam manasıyla hayatının şokunu yaşıyor. Saçlarının rengini daha koyu göstereeğine inandığı şampuanı hevesle kullanan Haluk hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalıyor. Yaşadığı beklenmedik durum karşısında Haluk kafasına Beşiktaş beresi takarak bir süre öyle gezmek zorunda kalıyor. Eşi Meltem, komşuları ve sırdaşları Gönül ve Tuna neden bere taktığını ısrarla sorduğunda ise aklına gelen ilk ve geçerli olduğuna inandığı bahaneyi uydurup kafasının üşüdüğünü söylüyor. Şimdi Merak edilen konu neden bere takmak orunda kaldığı. Peki Haluk’un saçına ne oldu?

Pınar Altuğ kimdir?

Meltem Neden Dedektif Tutuyor?

Havuç, günümüzde hayatımızın her anında yer alan sosyal medya üzerinden tanıştığı Alev’le sevgili oluyor ve hızlı gelişen sevgililik durumu sonrasında Alev’i Meltem’le tanıştırmaya getiriyor. Meltem, Emre’nin sevgilisini gördüğü anda karşısında Tutku varmış hissine kapılıyor ve içine bir kurt düşüyor. Havuç’un yeni sevgilisi Alev Aydoğan’ın Tutku olduğundan şüphelenen Meltem, özel bir dedektif tutup Alev hakkında bilgiler toplamaya başlıyor. Meltem, dedektifin getirdiği bilgiler sonrasında Alev ile ilgili çok önemli bilgilere ulaşıyor.

Zeyno Gönenç kimdir?

https://www.youtube.com/watch?v=pDF3KOG0RI8

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle 18 Mart Pazar akşamı Kanal D ekranlarında…

Çocuklar Duymasın oyuncu kadrosu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler