Ana SayfaDedikoduİsmail Ege Şaşmaz'dan Açıklamalar

İlgili Postlar

İsmail Ege Şaşmaz’dan Açıklamalar

2007 yılında 28’inci yaş gününü kutladığı gece trafik kazası geçiren ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Barış Akarsu’nun yaşam öyküsünü anlatan ‘Barış Akarsu Merhaba’nın oyunculu gösterimlerinin üçüncüsü, sanatçının memleketi Bartın’da yapıldı. Gösterime katılan filmin başrol oyuncusu İsmail Ege Şaşmaz’a seyircilerin ilgisi büyük oldu. İsmail Ege Şaşmaz’dan açıklamalar geldi. İşte o açıklamalar;

İsmail Ege Şaşmaz: Layık Olmaya Çalıştık

Filmde, Barış Akasu’yu canlandıran, Bahar Kerimoğlu’ndan oyunculuk, Murat Çekem’den şan dersleri alan, Mehmet Can Erdoğan ve Eser Taşkıran’la müzik çalışan İsmail Ege Şaşmaz, Barış Akarsu filmiyle ilgili duygularını şöyle dile getimişti: Senaryo geldiğinde çok heyecanlandım. Çok güzel bir hikâyeydi. Mert’in eline, yüreğine sağlık. İki aylık bir çalışma sürecimiz oldu. Barış Akarsu’nun kız kardeşi Nesrin ablayla, babası Selahattin amcayla çok güzel günlerimiz geçti. Çok duygusal anlar yaşadık. Ama Barış’ın anısına layık olmak için çok çalıştık ve onu en güzel şekilde yansıtmaya çalıştık.

Barış Akarsu Kimdir?

“Çok Mutluyum”

İsmail Ege Şaşmaz, başrolünde yer aldığı ‘Barış Akarsu Merhaba’ filmi için sanatçının memleketi Bartın’a gitti. Oyuncu, sinema salonunda seyirciyle buluştuğu seyircilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Sevgi seliyle karşılanan Şaşmaz, “Çekimler boyunca Amasra’daydım. Burası benim için çok anlamlı bir şehir oldu. Benim için vazgeçilmez oldu. Barış’ın şarkısında dediği gibi ‘Hasret kokan şehir, sevda kokan şehir, deniz kokan şehir’. Kendimi memleketimdeki gibi hissettim. Sağ olsunlar onlar da beni Barış’ın yerine koydular. Bu benim için paha biçilemez bir şey oldu. Bunun haklı gururu ile çok mutluyum” dedi.

“Barış’ın Montunu Hediye Etti”

Üzerindeki montun Barış Akarsu’ya ait olduğunu belirten oyuncu, “Nesrin Abla sağ olsun bana Barış’ın montunu da hediye etti. Şu an üstümdeki mont Barış’ın montu. Kolyem Barış’ın kolyesi. Bilekliği her zaman yanımda. Hep taşıyacağım bunları. Gerçekten paha biçilemez bir duygu. İyi ki buradayım” ifadelerini kullandı.

Filmin Bartın’daki gösterimini izleyenler arasında Barış Akarsu’nun babası Selahattin Akarsu ve kız kardeşi Nesrin Akarsu, Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, İl Emniyet Müdürü Şakir Engin Korkmaz, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ersin Aslan da yer aldı.

Nesrin Akarsu: Hayallerime Kavuştum

Nesrin Akarsu, filmle ilgili duygularını anlatırken, “Gala çok güzel geçti. ‘Hayallerime kavuştum’ diyebilirim. Şimdi memleketindeyiz ağabeyimin, Bartın’dayız. Çok güzel oldu her şey. Heyecanlıyız. Ağabeyimi bu şekilde İsmail Ege Şaşmaz’da görmek çok gurur verici. Hem hüzünlüyüm hem de mutluyum” şeklinde konuştu.

Türkiye ve 23 Ülkede Gösterime Girdi

Türkiye’nin yanı sıra 10 Avrupa, 10 Ortadoğu ülkesi, Azerbaycan, Rusya ve Kazakistan’da gösterime giren, yönetmenliğini Mert Dikmen’in yaptığı, senaryosunu Mert Dikmen ve Can Anar kaleme aldığı filmde; Almila Ada, Şafak Pekdemir, Hüseyin Avni Danyal, Ebru Nil Aydın, Metin Coşkun, Aslıhan Kapanşahin ve Burak Satıbol rol alıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler