Ana SayfaKültür ve SanatMüzikIşın Karaca'ya Reynmen'den Küfürlü Cevap!

İlgili Postlar

Işın Karaca’ya Reynmen’den Küfürlü Cevap!

Son günlerde en çok konuşulan isim haline gelen Youtuber Reynmen, yeni şarkısı Ela ile müzik listelerine girerek en çok tıklanan şarkılardan oldu. Reynmen’in yeni şarkısı Ela’nın o kadar çok tıklanmasına inanmayan sanatçılarda oldu. Türkiye’nin gündemine oturan Reynmen, şarkısının 33 milyon dinlenmeye inanmayan sanatçılara küfür etti. Bu şarkının bu kadar dinlendiğine inanmadığını paylaşan Işın Karaca’ya Reynmen’den küfürlü cevap geldi.

Reynmen Kimdir?

Işın Karaca’ya Reynmen’den Küfürlü Cevap!

Yeni şarkısı Ela ile geçtiğimiz günlerde müzik listelerine girmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen, şarkısının tıklanma oranına inanmayan sanatçılara kaba bir dille küfür etti. Kısa sürede 33 milyon kez dinlenen şarkı gündeme oturunca buna inanmayan sanatçılar oldu. Işın Karaca, sosyal medya hesabından, ‘Tarihte bir ilk izlenmeden beğenilen şarkı yapmışlar’ paylaşımında bulununca ortalık karıştı.

İşte Işın Karaca’nın o paylaşımı…

Işın Karaca'ya Reynmen'den Küfürlü Cevap

 

IŞIN KARACA’NIN PAYLAŞIMINA REYNMEN’DEN CEVAP GECİKMEDİ!

Işın Karaca, Reynmen’in izlenme rekorları kıran klibi için “Vallahi de billahi de tebrik ediyorum! Düşünsenize, dinlenmeden beğeniliyorsun, piyasa o kadar elinde! YouTube Allowing manipulation is being part of a crime! (YouTube Manipülasyona izin vermek suçun bir parçası olmaktır.)” paylaşımında bulundu. Reynmen, sosyal medya takipçilerinden gelen bir soru karşısında şarkısının milyon izlenmesine ünlülerden gelen tepkilere sert bir gönderme yaptı.

İşte Reynmen’in o küfürlü göndermesi…

https://youtu.be/XlsVE4I05yc

SOSYAL MEDYADAN REYNMEN’E TEPKİLİ MESAJLAR YAĞIYOR!

 

Reynmen’in sosyal medyadan kendisini eleştiren sanatçılara Işın Karaca’yı kastederek yaptığı küfürlü paylaşımdan sonra tepkili mesajlar yağmaya başladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Reynmen’in bu davranışına tepki gösterdiler,Reynmen’in eleştirilere açık olması gerektiğini,  iyi ve kötü yorumlara açık olması gerektiğini, eleştirinin de bir adamı olduğunu, attığı taşın belki yerine gittiğini ama aut olduğunu yazarak tepki gösterdiler.

Reynmen “Ela” İle İzlenme Rekorları Kırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler