Ana SayfaÜnlülerMayo Kullanmadan Yanıyorum!

İlgili Postlar

Mayo Kullanmadan Yanıyorum!

-Benim yaşım yok ve evime Türk hamamı yaptıracağım diyen ünlü sanatçı ‘MAYO KULLANMADAN YANIYORUM ‘ sözleriyle akıllarda hem durgunluk hem de şaşkınlık yarattı

Geçtiğimiz salı gecesi Yalova da bulunan bir termal otelin açılışında konser veren havuzbaşında yaklaşık 1000 kişiye müzik ziyafeti yaşattı. İzleyicilerin içinde Yalova valisi , termal kaymakamı ve Yalova belediye başkanı da vardı. Diva yaklaşık 4 saat sahnede kalarak hem kendi hem de dinleyenleri büyüledi.

Ünlü sanatçının üzerinde üzerinde Gülşah Saraçoğlu imzalı Swarosvki taşlı ten rengi transparan tuvaleti vardı. Fakat önemli olan detay  teninde ki bronzluktu. Konserden önce basın mensuplarıyla buluşan sanatçı gazeteci arkadaşların ‘çok şıksınız’ iltifatlarına yönelik Gülşah Saraçoğlu dikti ‘ ve ‘ Soruyorum ki biraz şımarayım cevaplarını verdi.

Gülşah Saraçoğlu kimdir ?

Bülent Ersoy’un göz alıcı bronzluğunu gören gazeteciler yurtdışındaymışsınız neden Türkiye de tatil yaparken sizleri göremiyoruz diye soru yöneltildi. Ersoy bunun üzerine açıklamalar da bulundu.

Çıplaklar Kampındaydım !

Ersoy, Türkiye de tatil yapmak istememe nedenini şu sözlerle açıkladı;

-İspanya- Marbelladaydım , sizleri çok seviyorum hem de sevmiyorum dermişim şaka demem ama sizler tarafından o şekilde görüntülenmek istemiyorum diyerek ve tebessümleriyle tamamlayarak devam etti ben hiç mayo kullanmadan yanıyorum o yüzden çıplaklar kampında olmayı tercih ediyorum dedi.

mayo kullanmadan yanıyorum

Benim Yaşım Yok!

Son günlerin trendi olan FaceApp günümüzdeki görüntümüzü yaşlandırarak görüntümüzü paylaşmamıza yarayan programı ünlülerimiz de yoğun bir şekilde kullandı. Gazeteciler bu durumun üstüne Bülent Ersoy ‘ a neden kendi görüntünüzü yüklediniz sorusunu yönelttiler. Bülent Ersoy da bunun üzerine ‘ o yaşlanıyor , diğeri gençleşiyor ben bunu yapmam , çünkü benim yaşım yok dedi gazetecilerin yaşı olmamayı nasıl beceriyorsunuz sorusuna ‘ aşk ‘ diyerek cevap verdi.

Evime Türk Hamamı Yaptıracağım

Bülent Ersoy’ a soru cevapların sonuna yaklaşıldığın da Yalova da bir termal otelde olduğu söylenince; -banyo yaptım, çok güzeldi Türk hamamını kullandım ben de evime yaptıracağım. Her şeyiyle çok beğendim normalde çok eleştirim ama eleştirecek bir şey bulamadım şahsıma ait 650 metrekare kral dairesini tahsis ettiler dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler