Ana SayfaÜnlülerİrem Derici Yeni Aşkı Ataberk Özdene ile Alyanslı Fotoğraf Paylaştı

İlgili Postlar

İrem Derici Yeni Aşkı Ataberk Özdene ile Alyanslı Fotoğraf Paylaştı

Dansçısı Ataberk Özdene ile yakın zaman önce aşk yaşamaya başlayan başarılı şarkıcı İrem Derici, dün paylaştığı alyanslı fotoğrafla kafaları karıştırdı.

YouTuber Gökçe Yıldırım, eski sevgilisi Ataberk Özdene’nin kendisini birlikte çalıştığı şarkıcı İrem Derici ile aldattığını iddia etti. İddialardan sonra açıklama yaparak kendilerini savunan ünlü çift, aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor. İrem Derici, son olarak dün sevgiliyle parmağında alyans olan bir fotoğraf paylaştı.

İrem Derici’den Gökçe Yıldırım’a Jet Yanıt Geldi!

İrem’den Dikkat Çeken Alyans Paylaşımı

Tüm iddialara rağmen aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam eden şarkıcı İrem Derici ve dansçısı Ataberk Özdene’nin söz yüzüklü paylaşım akıllara ‘Evleniyorlar mı?’ sorusunu getirdi.İrem Derici, son zamanlarda kendilerini eleştirenlere de bu paylaşımıyla cevap verdi.

“Teker Teker Gelmeyim 3’er 5’er Gelin”

Şarkıcı İrem Derici, köpeğinin fotoğrafını “Çünkü insanların yüksek bir yüzdesi leş festivali oğlum. İki güzel fotoğrafını paylaşırız, olan senin marshmallow kalbine , zeytin gözüne olur. Teker teker gelmeyin 3’er 5’er gelin. Tek tek uğraşmak çok sıkıcı.” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Ataberk Özdene Kimdir?

“İstediğimi 10 Günde Aşık Ederim”

Şarkıcı İrem Derici aylar önce verdiği bir röportajda “İstediğim kişiyi kendime 10 günde aşık ederim. Kafaya takmam yeterli. Hayatım proje. Hep savaşıp kazandım” demişti.

İrem Derici kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler