Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı, Kanser Hastası Gencin Tek Hayalini Gerçekleştirdi

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Kanser Hastası Gencin Tek Hayalini Gerçekleştirdi

Ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye’ye çıkmak isteyen kanser hastası Caner Güdük’ün hayalini gerçekleştirdi. Acun Ilıcalı, Caner’i O Ses Türkiye sahnesine çıkardı.

Kanser hastalığına yakalanan 16 yaşındaki Caner Güdük’ün tek hayali sonunda gerçekleşti. Kanser hastalığıyla mücadele eden ve tek hayalinin O Ses Türkiye’de çıkıp şarkı söylemek olduğunu söyleyen Caner Güdük’ün çağrısına Acun Ilıcalı kulak verdi.

Erkenci Kuş’un oyuncular O Ses Türkiye’de Zor Anlar Yaşadı!

Tek Hayali O Ses Türkiye’de Şarkı Söylemek

Sosyal medyada bir videoyla insanlara sesini duyuran 16 yaşındaki kanser hastası Caner Güdük’ün çağrısı üzerine herkes seferber oldu. Bağlama ile zaman geçirdiğini ve ölmeden önce son isteğinin O Ses Türkiye yarışmasında şarkı söylemek olduğunu söyleyen Caner’in hayat hikayesi, yürek burkmuştu.

“Sonunda Hayalimi Gerçekleştirdim”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Caner’in tek hayalini gerçekleştirdi. O Ses Türkiye yarışması stüdyosundan fotoğraf paylaşan Caner, “Sonunda hayalimi gerçekleştirdim. Destek veren herkese çok teşekkür ederim yakında tv de olacak ama daha belli değil ben burdan haber ederim” notunu yazarak paylaştı.

Acun Ilıcalı Kimdir ?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler