Ana SayfaKültür ve SanatMüzikErkenci Kuş'un oyuncular O Ses Türkiye'de Zor Anlar Yaşadı!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’un oyuncular O Ses Türkiye’de Zor Anlar Yaşadı!

TV8 ekranlarında yılbaşı özel programıyla ekrana damga vuran O Ses Türkiye’nin sürpriz şarkıcılarından ikisi, Erkenci Kuş dizisiyle son dönemde gündemden düşmeyen Demet Özdemir ve Can Yaman oldu. Neden mi? Erkenci Kuş’un yıldızları, O Ses Türkiye sahnesinde zor anlar yaşadılar! İkiliyi zorlayan sebep neydi? Merak ettiğiniz her şeye haberimizden ulaşabilirsiniz.

O Ses Türkiye sahnesinde zor anlar yaşadılar!

Erkenci Kuş dizisinde Sanem ve Can karakterleriyle birbirlerine çok yakıştırılan ikili, ne yazık ki dizideki performanslarını O Ses Türkiye sahnesinde pek de sergileyemediler! İkilinin oyunculukta başarılı olduğu kadar O Ses Türkiye sahnesinde kendini gösterememesinin sebebi neydi? Demet Özdemir, bir nebze durumu kurtarsa da Can Yaman da tamamen partnerine güvendiğini kendisi de performansından sonra dile getirdi.

İzleyenlerde hayrete düştü!

Sosyal paylaşım platformlarında binlerce takipçisi olan ve çok sayıda kişi tarafından takip edilen Erkenci Kuş dizisini sevenler ve ikilinin hayranlarının heyecanla bekledikleri anlar yayınlandığında, ekran başındaki izleyiciler de bir nebze umduklarını bulamadılar. Sosyal medyaya da yansıyan kimi yorumlara bakıldığında, duruma esprili yorumlar yapan izleyiciler, yine de sevdikleri oyuncuları sahnede görmekten mutluydu.

Büyük itiraf

Sebep ilerleyen dakikalarda anlaşıldı! Enis Arıkan’ın yaptığı şov ve Sertab Erener’in Eurovision’da söylediği şarkıyla sahneye çıkması ve gösteri için bir süredir çalışıp, sahnede rezil olmamak için 5 gündür de şan dersi aldığının öğrenilmesinden sonra, Can Yaman ve Demet Özdemir’den de bir itiraf geldi. Can Yaman, son dönemde neler yaptığı ile ilgili soruya, dizi setinin çok yoğun olduğu ve pek boş vakitlerinin olmadığını söyleyerek yanıt verirken, Demet Özdemir de bu nedenle pek O Ses Türkiye performansına da çalışamadıklarını itiraf etti.

Meğer hiç çalışmamışlar!

Özdemir, “Keşke biraz çalışsaydık” diyerek durumun ciddiyetini ancak sahneye çıktıklarında anladıklarını da itiraf etti! İkili sahnede Gamzelim şarkısını seslendirdiler.  Hayli heyecanlı oldukları gözlenen iki oyuncudan Demet Özdemir, şarkı sırasında dansıyla da dikkat çekti. Performansları çok beğenilmese de hayranları onları sahnede görmekten hayli mutlu oldular.

Peki, ikili ne seslendirdi?

Onca performanslarından bahsettik, Can Yaman ve Demet Özdemir ikilisi ne seslendirdi? Erkenci Kuş dizisinin jenerik şarkısını seslendiren ve sesi o şarkıyla çok beğenilen Demet Özdemir’in, O Ses Türkiye’de aynı performansı gösterememesi de dikkat çekti. Sonuç olarak herkese eğlenceli anlar yaşatan Özdemir ve Yaman, dizideki partnerliklerinden sonra sahnede de bir anı bırakmış oldular.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler