Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'nin Eski Eşi Kendisini Savundu!

İlgili Postlar

İrem Derici’nin Eski Eşi Kendisini Savundu!

İrem Derici’nin eski eşi kendisini savundu! Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin kendisinden 10 yaş küçük dansçısıyla aşk yaşamaya başlamasının ardından birçok yorum yapılmıştı. Dansçı Ataberk Özdene’nin eski sevgilisinin İrem Derici hakkında yaptığı açıklamaların bomba etkisi yaratmasının ardından Rıza Esendemir’in paylaşımı dikkat çekti. Esendemir’in paylaşımını İrem Derici’ye yorulurken, eski eş kendisini nasıl savundu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kavgaya İrem Derici’nin Eski Eşi de Katıldı!

İrem Derici’nin eski eşi kendisini savundu!

İrem Derici’nin eski eşi kendisini savundu! İrem Derici’nin dansçısıyla aşk yaşamaya başlamasının ardından, Ataberk Özdene’nin sosyal medya fenomeni eski sevgilisi Gökçe Yıldırım’ın yaptığı açıklamalar şok etkisi yaratmıştı.

Gökçe Yıldırım’ın yaptığı; “Bu yıl büyük haksızlıklara uğradım, insanlıktan utandığım olaylarla karşılaştım ama ben hiçbir zaman kötülüğe kötülükle yanıt veren bir insan olmadım. Elimden geldiğince sessiz kaldım ama beni Instagram’dan takip edenler olup biten birçok şeyi gördü. Sosyal medyada gördüğünüz her şey doğru. Evet; bir ilişkim varken ilişkiye başlandı ve bunu karşı taraf yaptı. Karşı taraf bunun için aylarca uğraştı. Hiçbir şekilde dikkate almıyorduk ama vazgeçmedi ve amacına ulaştı.

İğrenç şeyler görmek zorunda kalmaktan dolayı üzüntülüyüm. Bir gün kendi bilgisayarımı açtım ve bilgisayarımda o kişinin oturumu açıktı. Orada ben her şeyi gördüm. Bütün yazışmaları, videoları, resimleri ve bir sürü iğrenç şeyleri… Herkes hak ettiği hayatı bir gün yaşar. ‘Ben affederim ama Allah affetmez’ diye bir laf vardır ya… Hakkımı helal etmiyorum.” açıklama, kavganın fitilini ateşledi.

Rıza Esendemir, yaptığı paylaşımla konuya açıklık getirdi.
Rıza Esendemir, yaptığı paylaşımla konuya açıklık getirdi.

Rıza Esendemir kimdir ?

Kesin ben de aldatıldım!

İrem Derici ve Gökçe Yıldırım’ın arasında gelişen karşılıklı diyaloglardan sonra, Derici’nin eski eşi Rıza Esendemir’in yaptığı “Kesin ben de aldatım” açıklaması kafaları karıştırmıştı.

Bahsi geçen şahıs ve şahıslarla alakası yoktur!

Rıza Esendemir’in sözlerinin dikkat çekmesi üzerine, eski eş yeni bir açıklama yaparak konuya açıklık getirdi.

İrem Derici’nin eski eşi Rıza Özdemir yaptığı açıklamada konuya şu sözlerle açıklık getirdi:

“Nereden nereye bağladınız işi arkadaş. 20 sene önceki mevzu dün aydınlandı. Ona istinaden bi tivit attık, geldiğimiz noktaya bak. Sakin olun konunun ve tivitin bahsi geçen şahıs ve şahıslarla alakası yoktur… Bırakın arada bizde ergen tivitleri atalım yahu.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler