Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz Bilet Krizine Son Noktayı Koydu!

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Bilet Krizine Son Noktayı Koydu!

Cem Yılmaz bilet krizine son noktayı koydu! Sinema salon işletmecisi ile ünlü yapımcılar arasında süren bilet kriziyle ilgili olarak son noktayı ünlü komedyen Cem Yılmaz koydu. Ünlü komedyen, yeni gösterisi öncesinde tatil yapmak için Amerika’ya giderken havalimanında görüntülendi. Kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, tartışmalara son noktayı koydu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak’tan Cem Yılmaz’a Destek!

Cem Yılmaz bilet krizine son noktayı koydu!

Cem Yılmaz bilet krizine son noktayı koydu! Bir süredir yapımcılar ve Mars Sinema Grup arasında yaşanılan anlaşmazlık, Mars Sinema Grubu Kurumsal İlişkiker Direktörü Aslı Irmak Acar’ın ünlü komedyen Cem Yılmaz hakkında söylediği sözler ile ayyuka çımıştı.

Yapımcılar ile Mars Sinema Grubu arasında başlayan gerginlik, yapımcıların koltuk başına aldığı ücretin son 5 senedir değişmemesi üzerine patlak vermişti.

Ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın yeni filminin vizyon tarihini bu anlaşmazlık sona erinceye kadar uzattığını açıklamasıyla tüm sinema dünyasından tepki gören Mars Sinema Grubu, Cem Yılmaz’ı da hedef aldığı açıklamayla tepkileri arttırmıştı.

Cem Yılmaz, film tartışmalarına son noktayı koydu.
Cem Yılmaz, film tartışmalarına son noktayı koydu.

Cem Yılmaz kimdir ?

Yavaş çıkarsın!

Salon işletmecisi adına Aslı Irmak Acar’ın sarf ettiği “Cem Yılmaz olmazsa başka Cem Yılmaz’lar çıkar. Onlar film çekmezse çekeni bulacağız” sözlerine ünlü komedyen şu şekilde cevap vermişti:

“Hayatımda ilk defa gördüğüm bu hanım yeni Cem Yılmaz’lar çıkaracakmış! Yavaş çıkarsın. Hanımefendi hadi bırak Cem Yılmaz çıkarmayı da tüm Türkiye de sinema biletini 15 lira yapmayı teklif ediyorum 40 liraya bilet satmak yok var mısın? Yoksun tabi…İyi çıkarmalar. Cengiz’i geçiyorum.”

Filmlerimi bedava bile gösteririm

Sevgilisi Defne Samyeli ile birlikte ABD’ye gitmek üzere geldiği havalimanında konuya açıklık getiren ünlü komedyen Cem Yılmaz, süren bilet tartışmasına son noktayı koydu.

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerinin sorularını cevaplayan Yılmaz, “Salon işine el atıp, bir şeyler yapabilir misiniz?” sorusunu “Neden olmasın? Benim için fark etmez, filmlerimi bedava bile gösteririm” diyerek yanıtladı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler