Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den Hande Yener'e Övgüler

İlgili Postlar

İrem Derici’den Hande Yener’e Övgüler

Son dönemde sahne performanslarıyla büyük bir başarı yakalayan ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz gün muhabirlere yakalandı. Muhabirlerle ayak üstü röportaj veren İrem Derici’den Hande Yener’e övgüler geldi. İşte İrem Derici’nin o açıklamaları;

“İrem Ne Dese Tatlı Oluyor”

Geçtiğimiz akşam Cihangir’deki Geyik adlı mekandan çıkan şarkıcı, konuyla ilgili şöyle konuşmuştu;

“Özel hayatımla ilgili pek konuşmayı sevmiyorum. İrem çok tatlı bir insan olduğu için ne dese tatlı oluyor. Onun tatlılığına bırakıyorum ben bunu. Ben işimle gücümle zaten ilgileniyorum, böyle şeyleri konuşmayı tercih etmiyorum.”

Cem Belevi ve İrem Derici Cephesinde Yeni Gelişe

Cem Belevi’nin açıklaması İrem Derici’nin kalbini yumuşatmışa benziyor ki ikili dün birbirlerini yeniden takip etmeye başladı. Ancak ikilinin dostluklarına mı yoksa aşklarına mı şans verdikleri bilinmiyor…

İrem Derici 2022’yi Konya’ da Karşıladı…

İrem Derici’den Hande Yener’e Övgüler

İrem Derici önceki gün Nişantaşı’nda Önder Tiryaki’nin stüdyosundan çıkarken görüntülendi. Derici, ayak parmağı kırıldığı için sahneye tekerli sandalye ile çıkan Hande Yener için “Hande’ye âşık oldum. O ne asalet” dedi. İşte o kısa söyleşinin tamamı;

◊ Hande Yener, ayak parmağı kırıldığı için sahneye tekerlekli sandalye ve baston ile çıktı. Siz sahneye böyle çıkar mıydınız?

– Hande’ye âşık oldum. Ayak parmağı kırık bir şekilde sahneye çıkıyor ve o ne asalet. Ben de çıkarım ama Hande kadar güzel olamazdım.

◊ Sunucu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki fotoğraflarında filtre kullananları eleştirdi. Siz de “Müge Anlı kızıyor diye filtresiz paylaşım yapacağım bundan sonra. Müge Ablamı kızdıramam” demiştiniz. Filtresiz fotoğraflara devam edecek misiniz?

– Videoyu gördüm ve altına esprili bir yorum yazdım. Yazdığını da üstüme alınmadım. Dayanamıyorum, çok seviyorum sosyal medyadaki filtreleri.

◊ Son dönemde boş vaktinizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

– Maslak’ta bir yerde at binmeye başladım. Uzun yıllardır hayalimdi. İnşallah kıçı başı kırmam. Daha önce bir deneyimim yok. Sadece bir klibimde atla yürümüştüm. Onun bana verdiği huzur ve enerji hoşuma gitti. Mart ayında 35 yaşına basacağım. Yeni bir hobi yapmak istedim.

 14 Şubat Sevgililer Günü planınız nedir?

– O gün babamın doğum günü. Sevgi dolu bir adam. Onun doğum gününü kutlayacağız.

 Boynunuzdaki kolye Cem Belevi’nin baş harfi mi?

– Bu cemiyetin ‘C’si. 11 Şubat’ta Cemiyet Gazinosu’nda görüşmek üzere.

Cem Belevi kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler