Ana SayfaDedikoduSıla'dan Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

Sıla’dan Evlilik Açıklaması

İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik yürüten Sıla’nın yeniden evleneceği söylentileri alevlendi. Sıla’dan evlilik açıklaması geldi. İşte ünlü şarkıcının o açıklamaları;

Ahmet Kural Sorularından Kaçıyor

Sıla’nın eski sevgilisi Ahmet Kural, ünlü şarkıcıyı dövdüğü iddiasıyla yargılandığı davada 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmış ve karar geçtiğimiz günlerde kesinleşmişti.

Sıla, avukatının “Geç de olsa adalet tecelli ettiği için mutluyuz” açıklamasına karşın konuşmaktan kaçındı, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum” diyerek soruları yanıtsız bıraktı.

“Sevgiliye Teşekkürler”

Sıla ile birlikte stüdyoda çekilen fotoğraflarını paylaşan İlker Kaleli, altına bir de not düştü:

“Mutfakta bir köşe, kışlardan bir gündü. Sofra sıcak, muhabbet sekti.
İlk defa ne zaman döküldük dile bilmiyorum ama uzunca demlendi mırıldanmalarla bu hatıra aramızda.

Buradan bakınca, 8-9 yaşlarında başlamış seslere hayal kurmalar, bazen rastgele bir mekanın yorgun bir köşesinde, terkedilmiş bir piyanonun başında, bazen bir rolün içinde avaz avaz sahnede. Bazen gözden düşmüş eşyaların arasında rastgele bulunmuş bir gitarla mırıldanarak, bazen de bir dost sahnesinde içimden geldiğince. Çok zaman gelip geçti böyle.
Hayaller hep çoktu, Rüya tek başına.

Muhteşem sesinle anlattığın hikaye, güzel kalbinle kattığın anlamla, bir Rüya bu kadar zamansız olurdu. Birlikte aldığımız yolun keyfi yanımda, bu hatırayı beraber hayata salıvermenin mutluluğuyla…
Alkışların en büyüğü sana sevgilim.

Emeği geçen, destek ve varlığıyla güç veren tüm müzisyen dostlara…
Sonsuz teşekkürler.
Gönlünüze sağlık.”

Sıla ‘nın İlker Kaleli Paylaşımı Sosyal Medyaya Damga Vurdu…

Sıla’dan Evlilik Açıklaması

Sıla önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Bir modacının atölyesine gelen ve içeride 2 saat kalan şarkıcı, çıkışta şoförünün aracını getirmesini beklerken görüntülendi.

Oyuncu sevgilisi İlker Kaleli’yle evlilik hazırlığı yaptığı haberleriyle gündeme gelen Sıla, konuyla ilgili sorulara “Yok öyle bir şey” yanıtını verdi.

İlker Kaleli Kimdir? 

Sıla kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler