Ana SayfaÜnlülerİrem Derici'den 'Emre Aslan' Açıklaması!

İlgili Postlar

İrem Derici’den ‘Emre Aslan’ Açıklaması!

Pop yıldızı olduğu günden bu yana söylediği itiraflarla tüm dikkatleri üzerine çeken ünlü şarkıcı İrem Derici, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncusu Emre Aslan ile yeni bir birlikteliğe yelken açtığı iddia edilmişti. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen şarkıcı, bu durumun yanlış anlaşıldığını ifade etti. İrem Derici’den ‘Emre Aslan’ Açıklaması!

İrem Derici: Ünlü Olmak İçin Benimle Birlikte Oluyorlar!

İrem Derici İlan-ı Aşk Ettiği Ünlü Futbolcuyu Yakın Markaja Aldı…

İrem Derici, “Arkadaşız diyorum”

İrem Derici’nin Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin oyuncusu Emre Aslan ile yeni bir birlikteliğe yelken açtığı iddia edilmişti. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen şarkıcı, bu durumun yanlış anlaşıldığını ifade etti. Derici, “Arkadaşız’ diyorum. Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin” ifadelerini kullandı.

Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’ndaki bir kafede objektiflere yansıdı. Emre Aslan ile hakkında çıkan aşk haberlerini önce, “Böyle bir konuyla alakalı beraber konuşalım” diyerek yalanlamayan Derici, bu kez de Aslan’la arkadaş olduklarını söyledi.

İrem Derici "İnanmayan Gelsin Öpeyim"
İrem Derici “İnanmayan Gelsin Öpeyim”

Bu durumun yanlış anlaşıldığını ve Clubhouse’ta eğlendiklerini anlatan ünlü şarkıcı, “Arkadaşız’ diyorum. Lütfen bunu kırk kere söyletmeyin. Güldük, oynadık. Bizim komiğimize gitti” açıklamasında bulundu.

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici’den ‘Emre Aslan’ Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde hatırını soran basın mensuplarına yaptığı “Domuz gibiyim” çıkışıyla dikkat çeken Derici, bu sözleri üzerine açıklama yaptı.

İrem Derici, “Domuz gibiyim’ diye yazmışsınız. Artık bilmiyor musunuz ya? Bu benim tavrım. 10 yıldır bu kadın argo konuşuyor, küfrediyor. Bu böyle yani. Eleştirenlere de argo diyeceğim, sonra onu da döndür döndür başlık yap… Bir şey demiyorum. Bu saatten sonra karakter değişmez, niye değiştireyim ki? Beğenmeyen kapatır sayfayı ya da kanalı. Kapatır, geçer” şeklinde konuştu.

Aşk hayatıyla ilgili sorular üzerine, “Ne yapacaksınız benim kimi sevdiğimi?” diyen ünlü şarkıcı, geçen yıl kimseye duyurmadan gizlice aşk yaşadığını ifade etti.

İrem Derici

Derici, “Ben gizli tuttum mu tutarım. Ruhunuz duymadı. Geçen sene altı ay güzel ilişki yaşadım, kimsenin haberi olmadı. Söylemem gerektiği yerde söylerim bir şey olunca. Dünyada benim aşk meşk hayatımdan daha önemli şeyler var” dedi.

İrem Derici’ nin Takipçisine Haydar Dümen’li Olay Yanıtı…

33 yaşındaki İrem Derici, “Restoranlara gitmeyi güvenli buluyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: Herkesi HES koduyla alıyorlar, olaya tereddütlü bakanlar gelmesin zaten. Sonuçta devletimiz açtı, kapatırsa da devletimiz kapatacak. Biz kural çiğnemiyoruz, açılmış mekana gidip, saatinde çıkıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler