Ana SayfaDedikoduİrem Derici'den Beddua!

İlgili Postlar

İrem Derici’den Beddua!

Cem Belevi ile son derece olaylı bir şekilde yollarını ayıran İrem Derici geçtiğimiz gün bir konser verdi. Konserde üstü kapalı eski ilişkisi hakkında da konuşan İrem Derici’den beddua geldi. İşte detaylar;

İrem Derici’den Yanıt Gecikmedi

Ayrılık iddialarının gerçek çıkmasından sonra ihanet hakkında açıklama yapan Cem Belevi Derici’nin sözlerini yalanlamış ve ayrılığın perde arkasında başka nedenler yattığını söylemişti.

İrem Derici, ünlü şarkıcının açıklamalarının ardından adeta çılgına dönerek, şu ifadeleri kullandı:

Über samimiyetsiz açıklamayı izledim. Ben birkaç saat uyuyup uyanayım, her şeyi anlatayım. Sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? ‘Yaz sonuna kadar İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem’ mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer’lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fartk etmez!

“Mağdur Edebiyatı Yapmasın!”

Bekir Okan Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Yılın Enleri Ödül Töreni’nde ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ ödülüne layık görülen Cem Belevi, Derici’nin bahsettiği ses kayıtları hakkında, “Ben de sizden fazla bir şey bilmiyorum” dedi. “Derici için ‘Konserlerimi doldurduktan sonra şutlayacağım’ sözlerini sarf ettiniz mi?” sorusunu ise “Dün mü başlamışım ben bu işe? Bu ödülleri neden alıyorum? Herkes bir haddini bilsin. Mağdur edebiyatı yapmasın” diyerek sert çıktı.

Cem Belevi kimdir?

İrem Derici’den Beddua!

Derici, son olarak Instagram hesabında paylaştığı bir konser kesitiyle eski sevgilisine göndermede bulundu. Şarkıcının kahkahayla not düşerek paylaştığı videoda İrem Derici ‘Acemi Balık’ şarkısının “Beni kalbimden vuranlar var ya” sözlerini söylüyor. Konserden bir seyircinin ise bağırarak “Allah belasını versin” dediği duyuluyor.

Derici’nin göndermeli paylaşımına Yonca Evcimik dahil pek çok ünlü ve takipçiden ise yorum yağdı.

İrem Derici kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler