Ana SayfaDedikoduİrem Helvacıoğlu'ndan Evlilik Açıklaması

İlgili Postlar

İrem Helvacıoğlu’ndan Evlilik Açıklaması

Şimdilerde ‘Annenin Sırrıdır Çocuk’ dizisiyle ekranlarda olan İrem Helvacıoğlu, özel hayatı hakkında açıklama yaptı. Gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşayan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu’ndan evlilik açıklaması geldi. İşte güzel oyuncunun o açıklamaları;

İrem Helvacıoğlu ve Yolaç Özcan El Ele Yakalandı

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, yıl başında Yolaç Özcan’la ilişkisini sosyal medyada yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Sevgililer dün ilk kez el ele görüntülendi.

İrem Helvacıoğlu, gurme Yolaç Özcan ile yeni yılı birlikte karşılamış ve yaptığı ‘Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın… Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim’ paylaşımıyla aşkı duyurmuştu.

“Çok Mutluyuz”

Sevgililer dün akşam doğum günü partisinde bir araya geldi. Özcan’ın kendisine doğum günü sürprizi yaptığını söyleyen İrem Helvacıoğlu, “Bana bugün arkadaşlarımla birlikte sürpriz hazırlamış. Ben baş başa Yemek yiyeceğimizi zannettim çok sevindim, çok teşekkür ederim. Harika giden bir ilişkimiz var, arkadaş ortamında tanıştık çok mutluyuz” dedi.

İrem Helvacıoğlu 

İrem Helvacıoğlu’ndan Evlilik Açıklaması

Yılın Enleri Ödül Töreni, Bekir Okan Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. ‘En İyi Kadın Oyuncu’ seçilen İrem Helvacıoğlu, “Setten geldim. Öğrencilerin gençlerin verdiği ödül çok kıymetli oluyor” dedi.

Önümüzdeki yaz Yolaç Özcan ile nikâh masasına oturacağı konuşulan oyuncu, “Teklif gelmedi. Evlilik için konuşuyoruz. İki taraf da çok yoğun, birbirimizi görmeye vaktimiz yok. Tekliften sonra nasıl yaşayacağım önemli benim için” ifadelerini kullandı.

“Hayat Müşterek”

Helvacıoğlu, “Nasıl bir evlilik hayal ediyorsunuz?” sorusuna, “Evlilikle ilgili masalsı şeyler düşünmüyorum. Hayat müşterek, belirli şeyleri beraber şekilde halletmemiz gerekiyor. Babam da yapıyordu, ben ondan o şekilde gördüm” yanıtını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler