Ana SayfaDedikoduİrem Derici ve Cem Belevi Aşkı İhanetle Bitti!

İlgili Postlar

İrem Derici ve Cem Belevi Aşkı İhanetle Bitti!

Şarkıcı İrem Derici, bir süredir meslektaşı Cem Belevi ile aşk yaşıyordu. Geçtiğimiz aylarda Belevi’nin ihanetine uğrayan ancak kısa sürede barışıp ilişkisine devam eden Derici, aradığı mutluluğu yine bulamadı. Daha önce ihanete uğrayıp affeden Derici bu kez aynısını yapmadı. İrem Derici ve Cem Belevi aşkı ihanetle bitti. İşte detaylar;

İrem Derici v e Cem Belevi Kavgasında Tabaklar Bardaklar Havada Mı Uçuştu?

Hürriyet’ten İsmail Bayrak’ın haberine göre; sorun daha Amsterdam’dayken başlamış. Şehri gezerken tartışmaya başlayan ikili arasındaki gerginlik otele döndüklerinde zirveye tırmanmış. Lobiye tartışarak giren ikilinin kavgası odalarına çıktıklarında şiddetlenmiş. Öyle ki Derici tabak, bardak eline ne geçtiyse fırlatıp kırmış; geceyi de başka bir odada geçirdiği iddia edilmişti. Bu iddialardan kısa süre sonra arasındaki buzları eriten çift yeniden barışmış ve Derici arşive kaldırdığı fotoğrafları yeniden sosyal medya hesabında paylaşmıştı ki bu barışıklık uzun sürmedi.

İrem Derici ve Cem Belevi Aşkı İhanetle Bitti!

İrem Derici basına yansıyan haberlerin ardından Instagram hesabından açtı ağzını yumdu gözünü! Belevi’ye gönderme yapan Derici, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.” Derici’nin paylaşımının ardından Belevi’den herhangi bir açıklama gelmedi.

Cem Belevi kimdir?

Cem Belevi Kendiyle Çelişti

Öte yandan geçtiğimiz ay Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Belevi ihanet hakkındaki açıklamalarıyla tepki çekmişti.

Çağlayan’ın sıra dışı sorularını yanıtlayan müzisyen, samimi cevaplar verdi. “Birden fazla kez aldatan partneri affetmek normal midir?” sorusuna, “Bana göre normal değildir tabii ki” dedi ve devam etti; “Ama normalleştirebilirdim de. Beylik beylik konuşmak kolay da yaşayınca öyle olmuyor.” Ünlü şarkıcı, “bekâr birine neden evlenmediğini sormak normal midir?” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Hem normal değil hem ayıp, ilk tanıştığın birine sormamalısın.”

Belevi’nin Derici’yi ikinci kez aldatması üzerine ikilinin hayranları Belevi’ye kendi sözleriyle tepki gösterdi. Cem Belevi ve adı yasak aşk iddialarına karışan Nergis Nesrullayeva ise şimdilik sessizliğini koruyor. Belevi’den ayrılık sonrasında bir savunma açıklaması gelip gelmeyeceği bilinmez ancak İrem Derici ve Cem Belevi arasındaki soğuk savaş uzun bir süre devam edecek gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler