Ana SayfaDedikoduÇağlar Ökten'den Seda Sayan'a İltifat Yağmuru

İlgili Postlar

Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a İltifat Yağmuru

Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile geçtiğimiz hafta evlendi. Düğüne Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin katılmadı. Bu haberlerle gündemde olan Çağlar Ökten karısı Seda Sayan’ın bir pozunu paylaşarak yaptığı yorumla dikkat çekti. Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a iltifat yağmuru geldi. İşte o kare ve Ökten’in paylaşımı;

Çiçeği Burnunda Çift Balayında Paris’ e Uçuyor!…

Seda Sayan‘ın, nikah şahitliğini Safiye Soyman ve Esra Özmen, Çağlar Ökten’in ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun yaptı. Jovir Events‘in organize ettiği nikaha çiftin yakın arkadaşları katıldı. Balayına bayram tatilinde Paris’e gidecek olan çift sonrasında Çağlar Ökten‘in Mersin‘de yaşayan ailesiyle buluşacaklar…

Seda Sayan ile Çağlar Ökten Balayında

Özel bir jetle Paris’e giden çifte Esra Özmen ve Gülşah Saraçoğlu eşlik etti. Paris’e giden Seda Sayan, eşiyle ilk balayı fotoğrafını “Herkese iyi bayramlar” notuyla paylaştı.

Ünlü çiftin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar gündeme damgasını vurarken Seda Sayan’dan evlilik sonrası henüz bir açıkalama gelmedi. Balayında iyi vakit geçirmek için kesenin ağzını açan çiftin kiraladığı uçak için ne kadar ödediği henüz bilinmiyor.

Seda Sayan kimdir?

Çağlar Ökten’den Seda Sayan’a İltifat Yağmuru

Aralarının açık olduğu iddia edilen Seda Sayan ve Oğulcan Engin konuya dair yorum yapmazken Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten aşka geldi.

Çağlar Ökten eşi Seda Sayan’ın puro yaktığı bir pozu paylaşarak şunları yazdı:

“Kadın kadın olacak be, seni sadece sen olduğun için, ‘sensin’ diye sevecek. Parayla pulla, kariyerle, kimin ne dediğiyle, sınırlamayacak. Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem annen, hem çocuğun olacak, bağrına basacaksın huzurla… Bileceksin ki evde ‘O’ kadın tarafından beklenmenin zevkini hiçbir zevk yaşatamaz sana… İşte o benim kadınım, arkadaş! Canıma can katan, gözüm gözüne değdiğinde ruhumu huzurla kaplayan aşkım karım. Seni çok seviyorum tamam mı?”

Seda Sayan da bu paylaşıma “Sonsuz aşk seni seviyorum” yanıtını verdi.

Çağlar Ökten Kimdir?

Geerginlik Devam Ediyor Mu?

Annesine ‘sessiz sedasız evlen’ diyen Oğulcan Engin Anneler Günü’nde bir paylaşımda bulundu. Annesiyle yer aldığı bir kareye paylaşan Engin fotoğrafa herhangi bir mesaj yazmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler