Ana SayfaDedikoduKaan Urgancıoğlu'na Sette Sürpriz

İlgili Postlar

Kaan Urgancıoğlu’na Sette Sürpriz

Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz gün 42’nci yaşını kutladı. Kaan Urgancıoğlu’na sette sürpriz yapıldı. Kaan Urgancıoğlu’nun rol arkadaşları Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak karavanına giderek sürpriz yaptı. İşte sürprizin detayları;

Kaan Urgancıoğlu’ndan Anlamlı Doğum Günü İsteği

8 Mayıs’ta yeni yaşına girecek olan Kaan Urganıcoğlu’ndan anlamlı doğum günü isteği geldi. İşte ünlü oyuncunun o isteği;

“Yargı”nın başrolü Kaan Urgancıoğlu, doğum gününü Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na bağışladı.

40 yaşına basacak olan oyuncu, sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı:

“Şimdi aslında annem beni 8 Mayıs’ta doğurmak istemiş. Babasıyla aynı gün olsun diye başarmasına ramak kala içlerde birtakım sorunlar çıkartmak suretiyle ayın 9’unda doğmuşum. Sonuç olarak nüfusuma yine de 8’i işlenmiş. Bu yıl içinizden gelirse bana verebileceğiniz en güzel hediye öğrencilerin eğitimine umut olabilmek için Ege Çağdaş Eğitim Vakfı’na yapacağınız bağışlar olacak.”

Kaan Urgancıoğlu Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu’na Sette Sürpriz

Kanal D’de ekranlarının sevilen dizisi Yargı da yer alan Kaan Urgancıoğlu 42. yaşına bastı. Yargı dizisinin yıldızları yakışıklı oyuncuya doğum günü sürprizi yaptı.

Ünlü oyuncunun karavanına giden Pınar Deniz ile Mehmet Yılmaz Ak yanlarında pasta götürmeyi de ihmal etmedi.

Pastayı tutan Pınar Deniz, “Öncelikle şunu söylemem gerekiyor pastayı annen gönderdi” dedi.

Büyük şaşkınlık yaşayan Kaan Urgancıoğlu da “Aaa hadi canım! Organizasyonlara gel ya” tepkisiyle dostlarına teşekkür etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler