Ana SayfaDedikoduİpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir Dünyaevine Giriyor!

İlgili Postlar

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir Dünyaevine Giriyor!

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir evlilik kararı aldı. Çift, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından duyurdu. İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir dünyaevine giriyor. İşte detaylar;

Ufuk Beydemir Aşk 101’in Güzel Oyuncusu İle Aşk Yaşıyor

Aşk şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ufuk Beydemir geçtiğimiz sene gönlünü güzel oyuncu İpek Yazıcı’ya kaptırdı. Netflix’in sevilen yerli yapumlarından olan Aşk 101 adlı dizisi ile yıldızı birden parlayan genç yetenek İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir’in yeni bir aşka yelken açtığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Sosyal medya hesabından dünyaca ünlü sevgilisi Ufuk Beydemir ile bir pozlarını yayınlayan güzel oyuncu aşkını ilan etmişti.

Ufuk Beydemir Kimdir?

Ufuk Beydemir İpek Yazıcı Fotoğraf Paylaştı

Gönlünü Ufuk Beydemir’e kaptıran İpek Filiz Yazıcı’dan romantik pozlar geldi. Son dönemin parlayan yıldızlarından olan Yazıcı, sevgilisi Ufuk Beydemir’le aşk karelerini yayınladı. Oyuncu, şarkıcı sevgilisiyle üç pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Ufuk Beydemir İpek Yazıcı İlişkisinde Sürpriz Gelişme

İpek Filiz Yazıcı ile Ufuk Beydemir Dünyaevine Giriyor!

Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı (20) ile ‘Ay Tenli Kadın’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Ufuk Beydemir (30) nikah masasına oturuyor.

Geçtiğimiz yıl nisan ayında birlikteliklerini ilan eden çift, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Ünlü oyuncu paylaştığı karelerine, “Mutluluğumuzu artık sizinle paylaşmanın zamanı geldi” notunu düştü. Nurgül Yeşilçay ve Mabel Matiz gibi isimler de çifti sosyal medya üzerinden tebrik etti.

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler