Ana SayfaÜnlülerİntihar hastalığına yakalandığı duyurulan Umut Akyürek'ten korkutan paylaşım!

İlgili Postlar

İntihar hastalığına yakalandığı duyurulan Umut Akyürek’ten korkutan paylaşım!

İntihar hastalığı ya da delirten hastalıkla mücadele ettiği ortaya çıkan usta sanatçı Umut Akyürek, sevenlerini korkutan bir paylaşımda bulundu. Detaylar haberimizde…

Zahide Yetiş’ten canlı yayında inanılmaz pot!

Umut Akyürek’in korkutan paylaşımı

Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, sosyal medya hesabından sevenlerini korkutan bir paylaşımda bulundu. Akyürek, omzuna aldığı bir iguana ile poz verip, yaptığı paylaşıma “Büyük konuşmamalı. Kalp krizi geçirebilirdim ama zerre zararı olmayan bir garip hayvancık.” şeklinde bir not ekledi. İntihar hastalığı ya da delirten hastalık olarak bilinen trigeminal nevralji (ani yüz ağrısı) hastalığına yakalandığı duyurulan Umut Akyürek’in, içinde ölümden söz ettiği bu paylaşımı sevenlerini endişelendirdi.

Umut Akyürek kimdir?

Umut Akyürek’in hastalığı nedir?

Usta sanatçı Umut Akyürek’in ‘delirten hastalık’ veya ‘intihar hastalığı’ olarak da bilinen trigeminal nevralji (ani yüz ağrısı) hastalığına yakalandığını, Akyürek’in yakın arkadaşı olan, aynı zamanda da magazin dünyasının felaket tellalı olarak anılan ismi sanatçı Onur Akay duyurmuştu. Akay, yaptığı paylaşımda “Değerli sanatçı dostum Umut Akyürek, 5 aydır yüz bölgesinde dayanılmaz ağrılar çekiyordu, kullandığı ilaçlar ise hiç fayda etmiyordu ve bu şikayetlerini kimselere belli etmeden 5 aydır şarkı söylüyordu. Dün Umut’la konuştum, ”Maalesef dişçi hatası ve ihmali” dedi. Meğer dişleri yapılırken beyinden gelen trigeminal sinirlerini zedelemişler. Kendisine ‘trigeminal nevralji’ teşhisi konulan Umut Akyürek, tıpta bilinen en şiddetli ağrılarla boğuşuyor. Boş yere diş ve sinüzit tedavisi gören Umut’un rahatsızlığına, Perşembe günü beyin cerrahi uzmanları bakacak. Umut, ”Ne olacak ben de bilmiyorum ama çok zor bir rahatsızlıkmış, beni hayata küstüren hastalık. Ne yapalım kaderde bu da varmış, dualarınızı eksik etmeyin.” diyor. Ben de canım dostuma acil şifalar diliyorum.” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler