Ana SayfaDedikoduİlayda Alişan ve Serkay Tütüncü Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü Ayrıldı Mı?

Bir süre önce birlikte oldukları öğrenilen İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü arasına kara kedi girdiği konuşluyor. İddialara göre ilişkilerinde sorun yaşayan çift ayrılık kararı aldı. İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü ayrıldı mı?

Aşk Mı Reklam Mı?

Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Masumiyet” dizisinin başrolleri Serkay Tütüncü ve İlayda Alişan’ın dizi aşkının gerçeğe döndüğü iddia edilmişti. Bir süre iddialara sessiz kalan ikili dizilerinin final yapması sonrasında önce iddaiları yalanlamış ardından İstanbul sokaklarında el ele yakalanmışlardı. Fotoğraflarının basına sızmasından sonra ilişkilerini kabul etmek durumunda kalan çiftin ilişkisinin reklam olduğu öne sürülmüştü.

İlişkilerini Gizlemediler

Aşk yaşadıkları ortaya çıktıktan sonra birlikte olduklarını daha fazla gizleyemeyen çift sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyordu. Öyle ki ilişkileri ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra İlayda Alişan Nişantaşı’nda yakalanmış ve basın mensuplarının ilişkisi hakkında sorduğu soruları “lişkisi hakkında konuşan güzel oyuncu, “İlişkimiz daha çok yeni. Her şey yolunda. Çok mutluyuz. Daha fazla soru sormayın” sözleriyle yanıtlamıştı. Birbirlerinin fotoğrafları altına da sürekli yorumlar yapan çiftin aralarında bir sorun olduğu sosyal medyadan anlaşıldı.

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü’den İlişki İtirafı

İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü Ayrıldı Mı?

Aynı yerlerden paylaşım yapan İlayda Alişan ve Serkay Tütüncü çok uzun zamandır yan yana bir paylaşım yapmıyor. Birbirlerinin fotoğraflarına da yorum yapmayı bırakan ikilinin paylaştıkları fotoğrafları kaldırmış olamaları da gözlerden kaçmadı. Ayrıldıkları konuşulan Tütüncü ve Alişan’ın birbirlerini takipten çıkmaları da iddiaları iyice güçlendirmişti ki konuyla ilgili açıklama Alişan’dan geldi. Geçtiğimiz günlerde objtektiflere yakalanan İlayda Alişan şuanda yoğun bir set temposunda olduğunu söyleyerek ilişkisi hakkında sorulan soruları “Evet, ilişkim bitti. Neden bittiği hakkında konuşmak istemiyorum.” sözleriyle yanıtladı.

Serkay Tütüncü Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler