Ana SayfaDedikoduBensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor!

İlgili Postlar

Bensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor!

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşayan Bensu Soral ve Hakan Baş çifti aralarındaki sorunları çözmeye çalışıyorlardı ki çiftten sevenlerini üzen haber geldi. Bensu Soral ve Hakan Baş boşanıyor! Peki çiftin arasının açılmasındaki neden ne? İşte detaylar;

Evliliğinde Kriz Yaşayan Bensu Soral’dan Yüzüklü Mesaj…

Evliliklerinde kriz yaşadıklarını açıklayan Bensu Soral ile Hakan Baş, cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce iş insanının Mahmut Kırmızıgül’ün eski sevgilisi Mina Ceran’la adının aşk dedikodularına karışmasından sonra çift, ortak bir açıklama yapmıştı.

“Evliliğimizle İlgili Hassas Bir Süreç İçerisindeyiz”

Bensu Soral  “Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var” şeklinde ifadesiyle kriz dedikodularını doğrulamıştı…

Hakan Baş ise şu açıklamayı yapmıştı;“Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık 1 aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen doğru/yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Senden ve sizden de hassasiyet rica ediyoruz.”

Kubilay Aka ve Bensu Soral’dan Veda Paylaşımı

Bensu Soral ve Hakan Baş Boşanıyor!

Bensu Soral’la  Hakan Baş arasında esen soğuk rüzgarların sonucu ayrılık oldu. Bir süredir araları bozuk olduğu bilinen çift boşanma kararı aldı. Çift boşanma işlemlerinin gerçekleştirilmesi için avukatlarına da vekalet verdi. İkilinin önümüzdeki günlerde anlaşmalı olarak boşanması bekleniyor.

Magazin kulislerinde dolaşan fısıltılara göre ikilinin ayrılık nedeni çocuk kavgası. 38 yaşındaki Hakan Baş’ın baba olma konusundaki ısrarlı isteği üzerine Soral’ın “Benim için henüz erken, Daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır” yanıtını verdiği ve henüz anne olmak istemediği söyleniyor.

Bensu Soral Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler