Ana SayfaÜnlülerİkinci Yıla Özel Tatil Yaptılar...

İlgili Postlar

İkinci Yıla Özel Tatil Yaptılar…

Şarkılarıyla milyonların kalbini derinden fetheden; doğal tavrı, tarzı ve albümleriyle başarıdan başarıya koşan Simge ve menajeri Özgür Aras birlikte çalışmalarının ikinci senesinde tüm takım arkadaşlarıyla tatile çıktılar. İşte Detaylar…

Simge Sağın’ın Bikinili Hali Büyüledi..

İkinci Yıla Özel Tatil Yaptılar…

Pop müziği son starı Simge ve manejeri Özgür Aras geçtiğimiz hafta çalışmaya başlamalarının ikinci senesini kutlamak için bütün ekip arkadaşlarıyla Titanic Deluxe Bodrum Hotel’ de 5 gün boyunca doyasıya tatil yaptılar.

Simge Sağın Kimdir?

İki yıl boyunca güzel projelere imza atan ikili yeni sezonunda startını verdiler. Ekip arkadaşlarını Titanic Deluxe Bodrum Hotel exclusive villalarında ağırlayan ve onlar için hazırlanan özel programlar planlayan ikili, 5 gün boyunca beraber keyifli geçirdikleri dakikalardan en özel anları sosyal medya da paylaştıkları fotoğraflar da onlarca beğeni aldı.

Şehir Şehir Konser Verecek…

Tüm ekip arkadaşlarına teşekkür amaçlı ve yeni sezona moral olması amacıyla yapılan tatilin son günü Simge 2021 yaz sezonu için reklam anlaşması yaptığı marka için de fotoğraf çekimi yaparken Simge, kış ayları için planlanan akustik konserler serisi için şehir şehir gezmeye başlayacak.

Simge Şampiyonlar Ligi’nde!!!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler