Ana SayfaÜnlülerBerfu Yenenler'den Hamilelik Haberi Geldi

İlgili Postlar

Berfu Yenenler’den Hamilelik Haberi Geldi

Berfu Yenenler’den ikinci kez hamilelik haberi geldi. Eser Yenenler ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştiren Berfu Yenenler aynı yıl oğlu kuzeyi kucağına almıştı. Yenenler çifti sosyal medyada yaptıkları paylaşımla Kuzey’e kardeş geleceğini duyurdu.

Eser Yenenler Kimdir?

Berfu Yıldız Kimdir?

Berfu Yenenler “Kuzey’e Kardeş Geliyor”

Berfu Yenenler  2015 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışması ile adını duyurmuştu. Yine aynı yıl Miss International Yarışması’nda da Türkiye’yi temsil eden Berfu Yenenler, 2019 yılında hayatını Esen Yenenler ile birleştirdi.

İlk çocukları Kuzey’i geçtiğimiz yıl Ekim ayında kucaklarına alan Yenenler çifti ikinci çocuklarını sosyal medyada yaptıkları paylaşımla duyurdular.

berfu-yenenler

Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler ve oğlu Kuzey ile olan fotoğrafını, ‘’Evet artık güzel haberi size de verme vaktimiz geldi! Kuzey’e kardeş geliyor” ifadelerini kullanarak paylaştı.

Berfu Yenenler’den Şok İtiraflar

Berfu Yenenler evlenmesinin ardından Youtube kanalında düğün süreci ile ilgili itiraflarda bulunmuştu. İşte o itiraflar;

İkimizin de istediği tek şey, sade bir olay olmasıydı. Aileler bu işin içine girince pek de öyle olmuyor. Annem bir ara ‘Eser’e bohça yapalım mı’ diyordu. Eser, ailesiyle birlikte beni istemeye geldi. Babam birden Manas destanını okumaya başladı. Abartısız 15 dakika falan konuştu. Ev isteme ortamından ziyade, konferans salonuna dönüştü.

Eser hayatında ilk defa gömlek giymiş olabilir. Terden üstüne yapışmıştı gömlek. Liseli çocuklar gibiydi. 30 kişi vardı evde ve ben 30 kişiye kahve yapıp, tek tek dağıttım. Düğünü 3 ay sonra yapma kararı aldık. Ben denizli kumsallı bir yer istiyordum, Eser de çimenli bir yer istiyordu. 2 tane yere baktık. İkisi de Kilyos’taydı ve birini seçtik. Tembellikten organizasyon şirketi bile aramadık. Çünkü her şeyin hallolacağını düşünüyorduk.

“3 ay boyunca bir daha asla düğün yerine gitmedik. Gelinlik için ise sadece 1 kez gittim. Annemler benden 58 kat daha paniklerdi. Ben sadece düğün yerinde bir atlıkarınca olsun istedim. Tek istediğim şey buydu! Nasıl bir piyasa varsa adam bizden acayip bir fiyat istedi. Neyse ki ikna ettik. Düğüne 2 gün kala adamı aradık ve asla ulaşamadık. Eser’i engellemiş. Bu isteğim de çöp oldu.”

Gelinlik asla istediğim gibi olmadı. Kötü bir gelinlik diyemeyeceğim ama berbat diyebilirim. Hiç içime sinmeyen bir şey oldu. 2 gelinlik ve 1 tane after elbisesi istemiştim. Hiçbiri istediğim gibi olmadı. 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler