Ana SayfaDedikoduİhanet İddiaları Hakkında Mert Fırat' dan Açıklama Geldi...

İlgili Postlar

İhanet İddiaları Hakkında Mert Fırat’ dan Açıklama Geldi…

Başarılı oyuncu Mert Fırat’ın oyuncu eşi İdil Fırat’a ihanet ettiği dedikodusu magazin haberlerine gündeminde bomba etkisi yarattı. 27 yaşlarında genç bir kıza gönderdiği mesajlar var olduğu dilden dile konuşulan Mert Fırat, vekili vasıtasıyla bir açıklama ile bundan sonra ne yapacağı konusunda bilgi verdi. İşte çarpıcı Detaylar…

Mert-İdil Fırat Çifti Kızlarının Fotoğrafını Paylaştı!

İhanet İddiaları Hakkında Mert Fırat Açıklama Geldi…

2018′ de ihtişamlı bir törenle oyuncu İdil Fırat ile dünya evine giren başarılı oyuncu Mert Fırat, geçen yıl Kasım’ da ilk evladı Seyhan Mia’ya kavuşmuşlardı. Mutlu evliliklerini magazinden uzak tutmayı tercih eden ünlü çiftin mutluluklara gölge düştü. 27 yaşlarında olan bir kız, yakışıklı oyuncu ile yasak bir ilişki yaşadığını öne sürünce sosyal medya bu iddia ile çalkalandı.

Mert Fırat Kimdir?

Mert Fırat Avukatı Aracılığıyla Açıkladı…

Çok kısa bir sürede gündem haline gelen olan oyuncu Mert Fırat, kendi sosyal medya sayfasından bir açıklama paylaşmazken, avukatı vasıtasıyla kamuoyuna basın açıklaması yaptırdı. Avukatı olan Mehmedali Barış Beşli tarafından gerçekleşen basın iletisinde şu ifadelere yer aldı;

İdil Fırat kimdir?

“Kamuoyunun Dikkatine,

Müvekkilim Mert Fırat ile ilgili olarak internet ortamında, sosyal medyada iki yıldır süregelen sistemli ve düzenli olarak asılsız suçlamalarla paylaşımlar yapılmaktadır.

Müvekkile ve ailesine karşı yapılan ve sistematik şekilde devam eden asılsız ithamlar, hakaret ve saldırılar ile ilgili, daha önce de takipçisi, davacısı olduğumuz gibi yine bugün de gerekli hukuki süreç İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde  başlatılmıştır.”

Mert Fırat ve İdil Fırat Yeni Dünyaya Gelen Bebeklerinin İsmini Bakın Ne Koydular…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler